01.12. Onneksi olkoon: Oskari | Palaute
Koko Helsinki

Matteuksenkirkon Varustamo

Yhteinen seurakuntatyö

11.11.2021, 10:51
Matteuksenkirkon Varustamo sijaitsee keskeisellä paikalla Itäkeskuksessa.
Kokki pitelee tomaattilaatikkoa edessään, taustalla ravintolasalia

Varustamo on paikka olla ja tulla, jakaa omaansa ja saada tarvittaessa apua ja tukea. Varustamo on ihmisten paikka tai tila, jota käyttää.

Sinulla on ajatus ja idea, kerro se meille niin katsotaan, miten se lähtee kasvamaan. Tehdään se yhdessä. Täällä on mahdollisuus toteuttaa yhteistyössä erilaisia pop-up-tapahtumia.

Matteuksenkirkolla toimivat Varustamon lisäksi Matteus församling sekä Helsingin seurakuntien englanninkielinen ja venäjänkielinen seurakuntatyö .

Tervetuloa lounaalle!

Nainen, joka pitää lasta käsivarrellaan, nostaa kauhalla ruokaa lautaselle

Kaikille avoin hävikkiruokaravintola Waste&Feast Snellu Cafe on toiminut jo vuodesta 2018 tarjoten ekologisen ja maittavan aterian päivittäin.

Waste&Feast-ketju hyödyntää ruokahävikkiä, tuottaa yhteisöllistä ruokailua sekä työllistää heikossa työmarkkina-asemassa olevia, Matteuksenkirkon Varustamolla erityisesti nuoria.

Nauttimalla lounaan ekologisessa W&F-ravintolassa teet samalla hyvää, sillä siten pienennät ruokahävikkiä ja osallistut nuorten työllistämiseen. Ketjun kuulumisia täällä: www.wastefeast.fi

Meillä on aikaa sinulle

Varustamolta löydät ihmisen, jolla on aikaa sinulle. Jos haluat keskustella elämäntilanteestasi luottamuksellisesti luotettavan ulkopuolisen kanssa, niin ole yhteydessä Mare Kinaseen. Korona-aikaan tapaamiset ovat puhelimen välityksellä.

Jos tarvitset taloudellista avustusta, niin ole yhteydessä kotiseurakuntaasi .

Seuraavaksi Matteuksenkirkon Varustamolla