05.12. Onneksi olkoon: Selma | Palaute
Malmin kirkko

Juhlatilat Malmin seurakunnassa

04.06.2021, 16:03
Helsingin seurakunnilla on käytössään juhlatiloja, joita voi vuokrata hääjuhliin sekä kaste- ja muistotilaisuuksiin. Kastejuhlien, häiden tai hautajaisten järjestäminen kirkon tiloissa on yleensä maksutonta.
Kuva Viikin kirkon sisätiloista auringonpaisteessa

Kun järjestät perhejuhlia, ole ensin yhteydessä palvelusihteeriin – hänellä on ajankohtaisin tieto mm. osallistujamäärien rajoituksista.

Voit ottaa yhteyttä soittamalla numeroon 09 2340 4402 ma–ti, to–pe klo 9–13 ja ke klo 13–17 tai sähköpostitse osoitteessa: tilavaraukset.malmisrk@evl.fi


Tilojen käyttöajat ja hinnat (sis. 24% alv):

Kirkot ja seurakuntakodit: Mikäli kastejuhlat kestävät yli 4 tuntia tai hää- tai muistotilaisuudet yli 6 tuntia, peritään ylimenevältä ajalta 40 e / alkava tunti.

Konfirmaatiojuhlat: Konfirmaatiojuhlista peritään 80 e / 6 tunnin ajalta. Ylimenevältä ajalta veloitetaan 40 e / per tunti. Konfirmaatiokahvituksia voi järjestää Tapulin ja Siltamäen seurakuntakodeissa, Portin tiloissa ja Jakomäen kirkon tiloissa. Konfirmoitavan tulee olla Malmin seurakunnan jäsen juhlatilojen myöntämiseksi.

Kerhohuoneiden vuokrat: Taloyhtiöiden kokoukset, 45 e / alle 3 tuntia. Mahdollisuus kokouksiin vain, jos suntio on paikalla muun toiminnan puitteissa.

Jumppasalin vuokrat: Puistolan ja Tapanilan kirkoissa vuokra on 100e / kk (1h/vko) tai 25 e / kerta (1h).

Konsertit: Tuottoa tavoittelevat 550 e / harjoitus + konsertti. Muista maksullisista konserteista päättää kirkkoherra.

Kirkkoon kuulumattomien tilavuokrat: Kirkkoon kuulumattomien siunaus kirkkosalissa maksaa ti–pe 330 e ja la 520 e. Muistotilaisuuden järjestäminen seurakuntasalissa 80 e / 6 tuntia. Ylimeneviltä tunneilta 40 e / alkava tunti.

Muuta huomioitavaa: Keittiöt astioineen ovat juhlan järjestäjän käytettävissä. Pöytäliinat on tuotava itse. Juhlan järjestäjä huolehtii itse tilan siivouksesta, kuten tiskeistä juhlan jälkeen. Tiloihin liittyvissä kysymyksissä voi soittaa kirkon etusivulta löytyvään numeroon.

Tilat:

Malmin kirkko

Kuvia ja lisätietoja Malmin kirkosta täällä.

Jakomäen kirkko

Kuvia ja lisätietoja Jakomäen kirkosta täällä.

Pihlajamäen kirkko

Kuvia ja lisätietoja Pihlajamäen kirkosta täällä.

Puistolan kirkko

Kuvia ja lisätietoja Puistolan kirkosta täällä.

Siltamäen seurakuntakoti

Kuvia ja lisätietoja Siltamäen seurakuntakodista täällä .

Tapanilan kirkko

Kuvia ja lisätietoja Tapanilan kirkosta täällä.

Tapulin seurakuntakoti

Kuvia ja lisätietoja Tapulin seurakuntakodista täällä .

Viikin kirkko

Kuvia ja lisätietoja Viikin kirkosta täällä.