22.05. Onneksi olkoon: Hemminki, Hemmo | Palaute
Tuomiokirkkoseurakunta
Tekemistä koululaisille

Kouluikäiset

Tapahtumat

Kalenteri ja kellosymboli 23.05.2022 klo 16:00 - 18:00 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboliMikael Agricolan kirkko
Kalenteri ja kellosymboli 27.05.2022 klo 15:30 - 17:00 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboliHyvän toivon kappeli
Kalenteri ja kellosymboli 30.05.2022 klo 16:00 - 18:00 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboliMikael Agricolan kirkko
Kalenteri ja kellosymboli 20.06.2022 - 23.06.2022 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboliKorpirauhan Leirikeskus Muistilehtiö ja kynä 15.3. - 22.5.

Uutiset

Kerhoja ja leirejä kouluikäisille

Kouluikäisille 7–14-vuotiaille järjestetään harrastetoimintaa erilaisissa kerhoissa ja ”avointen ovien” kokoontumisissa.

Kerhot ovat perinteistä seurakunnan varhaisnuorisotyön viikkotoimintaa, jonka sisällöt elävät ajassa.

Tuomiokirkkoseurakunnassa kokoonnutaan kokkikerhoihin, partioon, vaihtelevasti kuorokerhoihin ja avointen ovien iltapäivään, Olkkariin, Suomenlinnan kirkolla.

Kuorokerhoissa laulamisen lisäksi myös askarrellaan ja musisoidaan. Kokkikerhossa kokkaillaan herkkuja ja ruokia kerholaisten toiveiden mukaan. Kerhoihin ilmoittaudutaan etukäteen koko loppukaudeksi. Lisäksi välillä järjestetään kolmen kerran kerhoja, joista ilmoitellaan erikseen.

Olkkari-toiminta on osa seurakunnan "avoimien ovien” iltapäivätoimintaa. Olkkarissa koululaiset voivat viettää vapaa-aikaa turvallisessa ympäristössä, jossa on tarjolla esimerkiksi pelejä, askartelua, seuraa ja usein pientä purtavaakin. Olkkareihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Ohjelmassa on leivontaa, pelaamista, askartelua, leikkiä, skabailua ja pidetään hartaus. Isojen Olkkarissa on lisäksi vastuunkantajakoulutusta.

Kouluikäisten toiminnasta postataan myös someen:

Instagram: @toivonaarteet

Facebook: @toivonaarteet

YouTube: Helsingin tuomiokirkkoseurakunta