05.07. Onneksi olkoon: Unto, Untamo | Palaute
Koko Helsinki

Musiikki soi ympäri kaupunkia

Tapahtumat

Kalenteri ja kellosymboli 05.07.2022 klo 10:00 - 10:30 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboliPuistolan kirkko
Kalenteri ja kellosymboli 06.07.2022 klo 10:00 - 10:30 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboliMalmin kirkko
Kalenteri ja kellosymboli 06.07.2022 klo 12:00 - 12:30 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboliHelsingin tuomiokirkko

Uutiset

Tältä sivulta löydät tietoja Helsingin seurakuntien ja kirkkojen musiikkielämästä. Sivustolla on musiikkiuutisia, tietoja konserteista ja seurakuntien musiikkiryhmistä.

Etsitkö tietoa Töölön seurakunnan musiikkitoiminnasta, etenkin Töölön ja Meilahden kirkoilta ja Mall of Triplan Fokuksesta? Ne löytyvät Töölön seurakunnan omilta sivuilta.

Musiikkitoiminta kokoaa yli seurakuntarajojen. Cantores Minores -kuorossa ja -muskareissa on poikia ympäri kaupunkia. Gospel Helsinki - ja Gospelia kaikille Mass Choir -kuoron laulajat tulevat ympäri pääkaupunkiseutua.

Seurakuntayhtymän musiikkisihteeri Jukka Ahokas on kirkkomusiikin asiantuntija. Hän tukee seurakuntien musiikkityötä ja tuottaa musiikkitapahtumia, kuten Seurasaaren Karunan kirkon kesämusiikkisarjan ja Sacred Music Helsinki -festivaalia.

Nina Pakkanen on Gospel Helsingin perustaja ja sydän. Lue Kirkko & kaupunki -lehden jutusta, miten hän löysi gospelin!