14.04. Onneksi olkoon: Taito | Palaute
Malmin seurakunta

Iltapäiväkerho - tehdään hyvä päivä yhdessä!

Malmin seurakunta

01.03.2021, 09:53 /  päivitetty 30.03.2021, 13:09
Lukuvuonna 2021–2022 järjestämme iltapäivätoimintaa Puistolan ja Viikin kirkoilla. Hakuaika alkaa 22.3. 2021. Ilmoita pieni koululaisesi mukaan!
askartelupöllöt

Puistolan kirkon iltapäiväkerho on seurakunnan järjestämää kerhotoimintaa, jossa ovat läsnä kirkkovuosi ja kristilliset juhlapyhät. Kerhopaikkoja on rajoitettu määrä. Perheillä on mahdollisuus hakea myös Helsingin kaupungin järjestämään iltapäivätoimintaan alueella.
Viikin kirkon iltapäivätoiminta toteutetaan yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa, jossa seurakunta toimii palveluntuottajana.

Iltapäiväkerhotoimintaa järjestetään koulupäivinä. Toimintaa ei järjestetä koulujen loma-aikoina eikä lauantaikoulupäivinä.

Turvallinen levähdyspaikka koululaiselle

Iltapäiväkerho on pienen koululaisen levähdyspaikka koulupäivän jälkeen. Kerhopäivä sisältää ohjattua toimintaa, leikkiä, ulkoilua, levon hetkiä ja ajan tehdä läksyjä. Kerhopäivän aikana lapsella on mahdollisuus osallistua seurakunnan maksuttomaan avoimeen kerhotoimintaan.

poika korjaa leikkimökkiä
Meille on tärkeää, että lapsi kokee kerhossa iloa ja onnistumisen kokemuksia.

Tärkeää on, että lapsi kokee kerhopäivänsä aikana iloa ja onnistumisen kokemuksia. Positiivinen ilmapiiri ja turvalliset aikuiset rohkaisevat lasta kertomaan koulupäivän iloja ja suruja.

Kunnioitamme perheiden erilaisia tapoja ja katsomuksia. Haluamme olla tukemassa lapsen ja koko perheen hyvinvointia ja arkea.

Kohtaamme lapsen yksilönä

Meille on tärkeää, että kohtaamme lapsen yksilönä ja hänen ainutlaatuisuuttaan kunnioitetaan. Lapsella on oikeus, tulla kuulluksi, nähdyksi ja huomioiduksi sekä ymmärretyksi. Toiminnassamme huomioimme lasten kiinnostuksen kohteita ja toiveita tarjoamalla monipuolista toimintaa, jossa ketään ei jätetä yksin. Havainnoimme aktiivisesti ryhmän toimintaa ja rohkaisemme lapsia kertomaan kaikista asioita ohjaajille. Kaikissa lapseen liittyvissä asioissa yhteistyö ja vuorovaikutus vanhempien kanssa on meille erityisen tärkeää. Haluamme olla lisäämässä yhteistä ymmärrystä, lapsen parhaaksi.

Viikin kirkon iltapäiväkerho (Agronominkatu 5)

Perusopetuksen iltapäivätoimintaan voivat hakea 1.–2. luokkalaiset ja kaikkien vuosiluokkien erityisen tuen oppilaat. Hakuaika toimintaan on 22.3.-23.4.2021.

Hakulomake ja toimintaohje tästä.

Kerho on avoinna ma-pe klo 12–16.30. Kiinteä kuukausimaksu 100 €/kk. Maksu sisältää

toiminnan, välipalan ja vakuutuksen. Helsingin kaupunki postittaa päätöksen iltapäivätoimintapaikasta huoltajille 1.7.2021 mennessä.

Puistolan kirkon iltapäiväkerho (Tenavatie 4)

Seurakunnan iltapäivätoimintaan voivat hakea 1.–3. luokkalaiset. Hakuaika toimintaan on 22.3.–30.4.2021. Toimintaan haetaan sähköisen järjestelmän kautta, joka edellyttää vahvaa tunnistautumista.

malmin seurakunnan puistolan ip tytöt lumessa
Tarjoamme monipuolista toimintaa, jossa ketään ei jätetä yksin.

Hakulomake ja toimintaohje tästä - Pääset eteenpäin sivustolla, kun kirjaudut palveluun ensimmäistä kertaa/kirjaudut sisään (Vieritä sivustoa alaspäin).

Kerho on avoinna ma- pe klo 12–16.00. Kerhomaksu määräytyy perheen valitseman palvelun mukaisesti: 1–3 kerhopäivää viikossa 48 €/kk tai 4–5 kerhopäivää viikossa 80 € /kk. Maksu sisältää toiminnan, välipalan ja vakuutuksen.

Ilmoitus lapsen kerhopaikasta tai varasijasta postitetaan huoltajille viikolla 24. Mikäli lapsenne ei ota kerhopaikkaa vastaan, ilmoittautuminen tulee peruuttaa sähköisessä asiointipalvelussa 31.7. mennessä.

sählyn pelaamista
Iltapäiväkerhossa on hyvät mahdollisuudet vaikkapa pelailla yhdessä.

Puistolan kirkon iltapäiväkerho: Kuka voi hakea? Mitä siellä tehdään? Tarjotaanko lapsille välipalaa? - Lue vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin!

Lisätietoja: Johanna Laurinen p. 050 387 9925, johanna.m.laurinen@evl.fi

Anne Ridell p. 050 380 3768, anne.ridell@evl.fi