25.01. Onneksi olkoon: Paavo, Pauli, Paul, Paavali | Palaute
Koko Helsinki

Yhteistä seurakuntatyötä tehdään tiimeissä

08.01.2021, 16:01
Yskäläisiä Sofiassa toukokuussa 2018

Tiimit ovat jakaantuneet neljään yksikköön:

Lue näiltä sivuilta lisää Yhteisen seurakuntatyön tiimeistä ja niiden tilanteesta ja tiimien jäsenistä vuoden 2019 alussa.

Kuvassa on Yhteisen seurakuntatyön työntekijöitä kevään 2018 yhteisessä päivässä Vuosaaressa.

Mitä kaikkea Yhteinen seurakuntatyö on? Lue lisää täältä:

Kaikkien työntekijöiden yhteystiedot ovat muotoa etu.suku@evl.fi. Osoitteissa ei ole ä-, å ja ö-kirjaimia. Poikkeavat osoitteet on merkitty kyseisen henkilön nimen perään.

Yhteistä seurakuntatyötä johtaa Stefan Forsén


Yhteisen seurakuntatyön väkeä tukee toimiston tiimi:

Yhteisen seurakuntatyön toimiston tiimissä työskentelee kolme sihteeriä, joista yksi on lähiesimies, Yhteisen seurakuntatyön johtoryhmän sihteeri sekä kirkkoherrainkokouksen sihteeri.

Toimistossa tarkastamme ja tiliöimme ostolaskuja, avustamme henkilökuntaa matkalaskujen ja luottokorttilaskujen käsittelyssä. Teemme henkilöstöhallintoon liittyviä asioita: palvelussuhteiden aloittamiset, jatkamiset ja päättämiset ja tallennamme Yhteisen seurakuntatyön johtajan myöntämät vuosilomat henkilötietojärjestelmään.

Uuden työsuhteen aloittava saa kauttamme esimerkiksi puhelimet, kannettavat tietokoneet ja käyttöoikeudet eri järjestelmiin. Viestimme pääasiassa talon sisälle, mutta myös ulkopuolelle. Och samma på svenska.

  • Anne Liimatainen, lähiesimies
  • Elina Piippo
  • Pia Valtanen

Yhteisessä seurakuntatyössä on tiimien ulkopuolisia henkilöitä:

Autan ulkopuoliseen hankerahoitukseen liittyvissä asioissa, kuten idean kehittämisessä, rahoitusvaihtoehtojen kartoittamisessa, yhteistyökumppaneiden etsimisessä, sopimuksissa, budjetoinnissa, raportoinnissa ja hankehakemuksen laatimisessa. Annan myös hallinnollista tukea hankkeiden toteuttamiselle.

  • Riina Lilja

Teen sekä Yhteistä seurakuntatyötä että seurakuntia koskevia analyysejä ja vertailuja päätöksenteon tueksi. Kehitän johdon raportointia. Annan talouteen liittyvää neuvontaa ja opastusta. Laadin EU -rahoitteisten hankkeiden sekä palkkatuki- ja palkkatuen maksatushakemukset. Avustan Yhteisen seurakuntatyön talousarvion laadinnassa. Kuulun seurakuntayhtymän controller -tiimiin, jonka tehtävänä on tukea päätöksentekoa koko yhtymän tasolla sekä koordinoida ja kehittää osastojen ylittäviä talousprosesseja.

  • Jyrki Mäkeläinen

Allaolevassa kuvassa: Arja Saalasti, Stefan Forsén, Riina Lilja, Jyrki Mäkeläinen ja Pirjo Salmela. Kuvan otti Katri Lehtola / KEKSI Agency.

YSK vuosikertomuksen henkilöstöliite