19.07. Onneksi olkoon: Sari, Saara, Sara, Salla, Salli | Palaute | På svenska | In English

Koko Helsinki

Neuvontaa arjen raha-asioihin

Seurakunnat

18.05.2018, 15:15
Raha-asianeuvonta Rari tarjoaa neuvontaa arjen raha-asioiden hoitamiseen. Joskus on hyvä saada tilanteeseensa ulkopuolista näkökulmaa ja pohtia yhdessä, mitä tilanteelle voisi tehdä. Neuvojat ovat vapaaehtoisia, ja neuvonta on yksilöllistä ja määräaikaista keskusteluapua.

Ahdistaako rahatilanteesi? Hae apua heti kun oma taloustilanne alkaa huolestuttaa, esimerkiksi jos huomaat miettiväsi seuraavanlaisia kysymyksiä:

  • Kuinka saan rahat riittämään kuukaudesta toiseen?
  • Kuinka selviän veloistani?
  • Mihin rahani katoavat?

Raha-asianeuvonta Rari on Helsingin seurakuntien yhteinen palvelu osana kirkon diakoniatyötä. Neuvontaan pääsee oman asuinalueen seurakunnan diakoniatyöntekijän kautta. Diakoniatyö auttaa kaikkia alueella asuvia ihmisiä, eikä apua saadakseen tarvitse olla kirkon jäsen.

Rari voi olla apuna esimerkiksi selvittäen kanssasi, miten pääset

Haluatko mukaan vapaaehtoiseksi?

Sovellut Rarin vapaaehtoiseksi, jos oma taloudenhallintasi on kunnossa ja tulet toimeen niin ihmisten kuin numeroidenkin kanssa. Erityisesti toivotamme tervetulleeksi ihmiset, joilla on omakohtaista kokemusta taloudenhallinnan ongelmista ja niiden voittamisesta. Neuvontaa annetaan pareittain. Tarvitsemme vapaaehtoisia, jotka voivat osallistua neuvontaan myös päiväaikaan. Koulutamme kaikki vapaaehtoiset tehtävään. Kun seuraava koulutus on tulossa, ilmoitamme siitä täällä!