08.08. Onneksi olkoon: Sylvi, Sylvia, Silva | Palaute
Koko Helsinki

Korpirauhan leirikeskus

03.03.2017, 11:09

Korpirauhan leirikeskus sijaitsee Siuntion pohjoisosassa suuren metsäalueen keskellä. Matkaa Helsingistä kertyy noin 55 kilometriä. Korpirauhan ympäristö on muutamaa kesämökkiä lukuun ottamatta lähes asumatonta korpea. Seurakuntayhtymän omistaman alueen pinta-ala on noin 100 hehtaaria ja sen maasto on vaihtelevaa: metsää, kalliota ja suota. Omaa rantaa on sekä päärakennuksen viereisen Syvälammen että puolen kilometrin päässä sijaitsevan Lauklammen rannalla.

Korpirauhassa on hyvätasoisia majoituspaikkoja 80 henkilölle kahden ja neljän hengen huoneissa. Ruokasaliin mahtuu kerrallaan noin 100 ruokailijaa. Käytettävänä on kappeli, 20 hengen ja 34 hengen kokous- ja opetustilat.

Syvälammen rannassa on rantasauna uimalaitureineen. Pihapiirissä on lentopallo- ja jalkapallokenttä sekä aidattu leikkialue lapsille keinuineen ja kiipeilytelineineen. Korpirauhan laaja metsäalue sopii erinomaisesti partiotoimintaan, retkeilyyn ja muuhun maastossa liikkumiseen. Lauklammen luontoon voi tutustua myös soutaen tai meloen.

Muutaman sadan metrin päässä päärakennuksesta on kaksi laajaa teltta-aluetta ruokailukatoksineen. Alueille mahtuu kymmeniä telttoja kerrallaan. Toisen teltta-alueen yhteydessä on kolme kompostorikäymälää, ruokailuvälineiden pesupiste ja suihkut peseytymistä varten.

Tiedustelut ja varaukset

Nimi:Korpirauhan Leirikeskus
Puhelinnumero:(09) 2340 2771
Sähköposti:korpirauha@amica.fi
Osoite:Korpirauhantie 117, 02570 Siuntio kk