11.12. Onneksi olkoon: Daniel, Tatu, Taneli, Daniela | Palaute
Vuosaaren seurakunta

Maanantai-illan keskusteluja on avartava keskustelusarja neljänä maanantaina Katukappelissa

27.06.2023, 21:51 /  päivitetty 14.08.2023, 16:07
Kutsumme sinua mukaan avartaviin keskusteluiltoihin. Illan alussa kuullaan asiantuntijan alustus, jonka jälkeen keskustellaan yhdessä illan aiheesta.
Pinkkin tausta jossa ajatuskupla, kuplan sisällä lukee Maanantai-illan keskusteluja. Katukappelin tunnus.

Maanantai-illan keskusteluja

Kutsumme sinua mukaan avartaviin keskusteluiltoihin. Illan alussa kuullaan asiantuntijan alustus, jonka jälkeen keskustellaan yhdessä illan aiheesta.

Maanantai-illan keskusteluja Katukappelissa klo 17.30–19 syyskaudella 2023 neljänä maanantaina:

9.10. Suomalainen feministiteologia. Illan alustajana ja asiantuntijana sukupuolen ja uskonnon teemoihin perehtynyt tutkija Anni Tsokkinen, FT.

6.11. Uusia näkökulmia monikulttuurisuuteen ja moniarvoisuuteen. Keskustellaan teemasta rakentavan Erätauko-keskustelumallin mukaan. Illan alustajana ja asiantuntijana kansainvälisen ja monikulttuurisen työn sihteeri Tarja Korpaeus-Hellsten. Lisää tietoa Erätauko-keskustelusta: https://www.eratauko.fi/mika-eratauko/

27.11. Yhdenvertaisuus- ja tasa-arvotyö kirkossa. Illan alustajana ja asiantuntijana erityisnuorisotyönohjaaja, psykoterapeutti Henna-Mari "Hensku" Kettusaari.

11.12. Sydänrukous. Illan alustajana ja asiantuntijana seurakuntapastori Tuuli Aitolehti. Sydänrukous on sisterssiläismunkki Thomas Keatingin kollegoineen kehittämä hiljaisen rukouksen muoto. Sydänrukous on kontemplaatioon johtava tie, jolla ihmisen koko olemus avautuu Jumalalle. Menetelmä on hyvin yksinkertainen ja helppo oppia. Rukouksen vaikutukset omaan elämään eivät sen sijaan ole lainkaan yksinkertaisia. Sydänrukoukseen opastaa pappi Tuuli Aitolehti, joka on Sydänrukouksen ohjaajakoulutuksessa.