25.03. Onneksi olkoon: Aija, Aava | Palaute
Vuosaaren seurakunta

Lähtisitkö kanssamme syventämään itsesi tuntemusta?

Vuosaaren seurakunta

13.03.2023, 12:24
Itsetuntemusryhmä Vuosaaressa 13.4.–25.5.2023
Piirretty kuva, jossa nojatuoli, lamppu ja pöytä jossa teekuppi. Teksti: Lähtisitkö kanssamme syventämään itsesi tuntemusta?

Lähtisitkö kanssamme syventämään itsesi tuntemusta?

Kutsumme sinut tutkimaan tunnereaktioitasi, asenteitasi ja ihmissuhteidesi jättämiä jälkiä, jotka ovat muovanneet sinusta sen ihmisen, joka olet tänään. Ryhmässä itsetuntemuksesi ja ymmärryksesi lähisuhteiden vaikutuksesta elämääsi lisääntyy.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutkia elämääsi turvallisessa, luottamuksellisessa ja myötätuntoisessa ohjauksessa. Harjoitteiden ja pienryhmän kautta saat mahdollisuuden kehittyä itsesi ja toisten tuntemusten kuuntelussa. Ryhmän läsnäolossa tulet syvästi kuulluksi ja nähdyksi.

Ryhmään valitut sitoutuvat viiteen yhteiseen tapaamiseen. Päivämäärät ja ryhmän toimintaperiaatteet tarkentuvat ryhmän käynnistymisen jälkeen. Ryhmään valitaan maksimissaan kahdeksan osallistujaa etänä tehtyjen haastattelujen perusteella. Aiempaa kokemusta terapeuttisesta ryhmätyöskentelystä ei edellytetä. Tule mukaan avoimin mielin omana itsenäsi.

Osallistumisen hinta on yhteensä 50e viideltä kerralta, joka kattaa tapaamisten lisäksi pienen iltapalatarjoilun.

Kokoonnumme Katukappelissa Vuosaaren kauppakeskus Columbuksessa (Vuotie 45, Vuosaaren metroaseman vieressä).

Itsetuntemusryhmä Vuosaaressa 13.4.–25.5.2023

Ryhmä kokoontuu huhti–toukokuussa klo 17.30–20.30 seuraavasti:

to 13.4, to 20.4, to 27.4, to 4.5, to 11.5, ke 17.5, to 25.5.

Varaa kalenteriisi nämä seitsemän päivää, joista viitenä kertana tapaamme.

Ohjaajina toimivat pastori Antti Pesonen ja yrittäjä, ex-ammattiurheilija Jukka Erätuli, jotka ovat Ihminen tavattavissa Instituutin kolmannen vuoden terapeuttiopiskelijoita.

Tiedustelut ja ryhmään ilmoittautumiset sähköpostilla tai puhelimitse. Sovimme ensin ennakkohaastattelusta ja myöhemmin ilmoitamme ryhmään valituille tarkempia ohjeita. Ryhmään ei oteta toisilleen ennestään tuttuja.

Antti Pesonen 050-4060039 antti-pekka.pesonen@evl.fi

Jukka Erätuli 050-5859 309, jukkaeratuli@me.com