21.06. Onneksi olkoon: Ahti, Ahto | Palaute
Vuosaaren seurakunta

Kristuskeskeisyyttä, sanaa ja ylistystä – evankeliumi elää | Vuosaari

25.08.2022, 11:47 /  päivitetty 04.01.2023, 18:12
Elämän tuulten ja tyventen keskellä kaikessa mukana on Kristus. Elä yhdessä muiden kanssa yhteydessä häneen.
Mies seisoo pellolla valosateessa kädet kohotettuina ylistykseen.

Kristuskeskeisyyttä, sanaa ja ylistystä – evankeliumin ilosanoma elää

Elämän tuulten ja tyventen keskellä kaikessa mukana on Kristus. Elä yhdessä muiden kanssa yhteydessä häneen. Olet lämpimästi tervetullut!

Kuninkaan illoissa on yhteyttä ja iloa!

Kuninkaan illat ovat sanaa, rukousta, todistusta ja ylistystä. Puhujina illoissa on laaja joukko kristittyjä eri yhteisöistä ja pääset nauttimaan myös monipuolisesta musiikista. Illoissa on yksi nimi ylitse muiden: Jeesus – kuningasten Kuningas!

Lähimmät tulevat tilaisuudet alla.

Jos listaus on tyhjä, ovat tämänhetkiset tilaisuudet ohi ja seuraavia tilaisuuksia ei ole vielä tapahtumakalenterissa.

Majakka illat

Kun tuule ja tuivertaa, on pimeää ja ympärillä myrskyää, kaipaa paikkaa jossa voi hengähtää. Ja silloinkin kun on seesteistä, voi kiinnittää katseensa majakan valoon, joka ohjaa oikeaan suuntaan. Majakka ilta on juuri sinulle tarkoitettu, se on leppoisia kohtaamisia, rukous- ja hyvinvointipalvelua, kahvia ja musiikkia. Tule kohdatuksi ja kohtaamaan!

Lähimmät tulevat tilaisuudet alla.

Jos listaus on tyhjä, ovat tämänhetkiset tilaisuudet ohi ja seuraavia tilaisuuksia ei ole vielä tapahtumakalenterissa.

Krito, Kristus keskeinen toipumisryhmä

Krito on sielunhoidollinen vertaisryhmä, johon valmistaudutaan valmiin materiaalin ja kirjoittamisen avulla. Ryhmässä jokainen saa kertoa omasta elämästään ja sen kipukohdista, kuunnella toisia ja rukoilla yhdessä. Kuulluksi ja nähdyksi tuleminen sekä kunnioittava myötätuntoinen kuuntelu ovat ryhmätyöskentelyn keskiössä. Ryhmän prosessiin ja koko sen matkaan sitoudutaan ensimmäisen kerran jälkeen. Ryhmiä ohjaavat koulutetut vapaaehtoiset ryhmänohjaajat pastori Antti Pesosen ohjauksessa.

Lisätiedot 050 406 0039, antti-pekka.pesonen@evl.fi.

Ryhmään haku ja tiedustelut Antti Pesoselle, joka haastattelee kaikki kiinnostuneet ennakkotapaamisessa ryhmässä tai yksitellen. Ryhmään otetaan rajallinen määrä osallistuja. Ryhmään valituille ilmoitetaan myöhemmin ryhmään pääsystä ja sen tarkemmista yksityiskohdista. Ennakkotapaamiset järjestetään osittain etäyhteydellä Teamsin välityksellä. Ryhmä on maksuton, mutta sen materiaalit maksavat noin 25–30 euroa.