03.12. Onneksi olkoon: Meri, Vellamo | Palaute
Vuosaaren seurakunta

Kristuskeskeisyyttä, sanaa ja ylistystä – anna evankeliumin elää | Vuosaari

25.08.2022, 11:47 /  päivitetty 05.09.2022, 17:44
Elämän tuulten ja tyventen keskellä kaikessa mukana on Kristus. Elä yhdessä muiden kanssa yhteydessä häneen.
Mies seisoo pellolla valosateessa kädet kohotettuina ylistykseen.

Kristuskeskeisyyttä, sanaa ja ylistystä – evankeliumin ilosanoma elää

Elämän tuulten ja tyventen keskellä kaikessa mukana on Kristus. Elä yhdessä muiden kanssa yhteydessä häneen. Olet lämpimästi tervetullut!

Kuninkaan illoissa on yhteyttä ja iloa!

Kuninkaan illat ovat sanaa, rukousta, todistusta ja ylistystä. Puhujina illoissa on laaja joukko kristittyjä eri yhteisöistä ja pääset nauttimaan myös monipuolisesta musiikista. Illoissa on yksi nimi ylitse muiden: Jeesus – kuningasten Kuningas!

Lähimmät tulevat tilaisuudet alla.

Jos listaus on tyhjä, ovat tämänhetkiset tilaisuudet ohi ja seuraavia tilaisuuksia ei ole vielä tapahtumakalenterissa.

Majakka illat

Kun tuule ja tuivertaa, on pimeää ja ympärillä myrskyää, kaipaa paikkaa jossa voi hengähtää. Ja silloinkin kun on seesteistä, voi kiinnittää katseensa majakan valoon, joka ohjaa oikeaan suuntaan. Majakka ilta on juuri sinulle tarkoitettu, se on leppoisia kohtaamisia, rukous- ja hyvinvointipalvelua, kahvia ja musiikkia. Tule kohdatuksi ja kohtaamaan!

Lähimmät tulevat tilaisuudet alla.

Jos listaus on tyhjä, ovat tämänhetkiset tilaisuudet ohi ja seuraavia tilaisuuksia ei ole vielä tapahtumakalenterissa.

Krito, Kristus keskeinen toipumisryhmä | syksy 2022

Krito, Kristus keskeinen toipumisryhmä, käynnistyy syksyllä 2022 keskiviikkoiltaisin lokakuun lopussa.

Krito on sielunhoidollinen vertaisryhmä, johon valmistaudutaan valmiin materiaalin ja kirjoittamisen avulla. Ryhmässä jokainen saa kertoa omasta elämästään ja sen kipukohdista, kuunnella toisia ja rukoilla yhdessä. Kuulluksi ja nähdyksi tuleminen sekä kunnioittava myötätuntoinen kuuntelu ovat ryhmätyöskentelyn keskiössä. Ryhmän prosessiin ja koko sen matkaan sitoudutaan ensimmäisen kerran jälkeen. Ryhmiä ohjaavat koulutetut vapaaehtoiset ryhmänohjaajat pastori Antti Pesosen ohjauksessa.

Lisätiedot 050 406 0039, antti-pekka.pesonen@evl.fi.

Ryhmään haku ja tiedustelut Antti Pesoselle, joka haastattelee kaikki kiinnostuneet ennakkotapaamisessa ryhmässä tai yksitellen. Ryhmään otetaan rajallinen määrä osallistuja. Ryhmään valituille ilmoitetaan myöhemmin ryhmään pääsystä ja sen tarkemmista yksityiskohdista. Ennakkotapaamiset järjestetään osittain etäyhteydellä Teamsin välityksellä. Ryhmä on maksuton, mutta sen materiaalit maksavat noin 25–30 euroa.

Krito-ryhmiä myös Malmilla

Itsetunto-ryhmä Tapulin seurakuntakodilla tiistaisin 25.10.–29.11. klo 18–20. Askeleita riippuvuudesta toipumiseen Malmin kirkolla maanantaisin 24.10.–28.11. klo 18–20.

Haastattelut, lisätiedot ja ilmoittautuminen ryhmiin to 13.10. klo 17–18.30 numeroon 050 447 1322 / Leila Koskelin.

Se löytyi -missio | syksy 2022

Se löytyi -missio on kristittyjen mediakampanja evankeliumin välittämiseksi. Vuosaaren seurakunta on mukana missiossa järjestämällä tapahtumia ja avaamalla Missio-kahvilan Columbukseen. Mission jälkeen käynnistyy pienryhmiä, mm. Krito-ryhmä.

Haluatko vapaaehtoiseksi missioon? Ilmoittaudu mukaan mission vastuupastoreille: hanna.paananen@evl.fi tai antti-pekka.pesonen@evl.fi.

Syksyllä 2022 valtakunnallinen Se löytyi -missio valaisee Vuosaaren 19.9.–16.10. Se löytyi -missio on kristittyjen yhteinen, kirkkohistoriallisestikin merkittävä hanke evankeliumin välittämiseksi suomalaisille. Sadat seurakunnat ja järjestöt valmistautuvat yhdessä kolmekymmentä päivää kestävään mediakampanjaan, jonka aikana järjestetään myös satoja tapahtumia ja tempauksia. Missio luo erinomaiset edellytykset henkilökohtaisiin kohtaamisiin sekä kiinnittää huomion yksinäisyydestä kärsivien lähimmäisten auttamiseen. Vuosaaren seurakunta on mukana Se löytyi -missiossa järjestämällä tapahtumia ja avaamalla Missio-kahvilan kauppakeskus Columbuksessa sijaitsevaan Katukappeliin. Mission jälkeen käynnistyy pienryhmiä, mm. Krito-ryhmä.

Lue lisää Se löytyi missiosta ja tapahtumista.