05.06. Onneksi olkoon: Sulevi | Palaute
Vuosaaren seurakunta

Kouluikäinen, tule mukaan kivaan junnutoimintaan! | Vuosaari

17.01.2022, 20:19 /  päivitetty 20.01.2023, 10:48
Meillä on monenlaista makeaa menoa johon voit tulla mukaan!
Kouluikäinen poika haukkaamassa herkkuleipää jonka päällä suklaata ja banaania. Pallossa teksti: junnukahvila, kerhoja ja muita makeita menoja.

Kouluikäinen, tule mukaan kivaan junnutoimintaan!

Meillä on monenlaista makeaa menoa, johon olet tervetullut mukaan. Kurkkaa alta mitä kaikkea tapahtuu, ilmoittaudu mukaan – tai tule vain avoimeen toimintaan paikan päälle.

Jos kerhoon tai tapahtumaan on ilmoittautuminen, voi ilmoittautumisen tehdä vain huoltaja.

Lisätietoja junnutoiminnasta saat Heidiltä: heidi.ruuska@evl.fi, 040 537 6924.

‍Junnutoiminnan tapahtumakeskus: Valo, Palvelukeskus Albatross, 1. kerros, Kahvikuja 3, 00980 Helsinki

Vuosaaren kirkko: Satamasaarentie 7.

Tapahtumia saattaa olla myös muissa toimipisteissä tai leirikeskuksissa, niiden sijainti ilmoitetaan erikseen.

Junnukahvila on kavereita, pelailua, mukavaa tekemistä ja läksyapua

Junnukahvila on rento ja turvallinen 1–6 luokkalaisten oma iltapäivä Valon viihtyisissä tiloissa. Tarjolla pieni välipala.

Voit pelata ilmakiekkoa, biljardia, pöytäfutista sekä erilaisia lautapelejä ja viettää mukavaa aikaa kavereiden kanssa. Satunnaisesti myös kokkaamme yhdessä tai katsomme kivan leffan.

Paikalla on aina seurakunnan nuorisotyönohjaaja ja nuoria avustajia.

Junnukahvilassa saat myös läksyapua. Ota läksykirjat mukaan ja tee huomisen läksyt pois. Vaikeissa läksyjutuissa saat ohjaajalta apua. Onko kokeita tulossa? Katsotaan yhdessä koealue ja kuulustellaan. Läksyparkki alkaa noin klo 15.30.

Kahvilassa toimii myös avoin Askartelukerho, voit halutessasi osallistua ohjattuun askarteluun. Junnukahvila ja sen askartelukerho ovat avoimia kerhoja, joihin ei etukäteen tarvitse ilmoittautua.

Jos karkkihammasta kolottaa, kahvilassa on mahdollisuus myös pienten herkkujen ostoon.

Tulevat Junnukahvilat näet tästä alta.

Jos tapahtumalistassa ei ole tilaisuuksia, Junnukahvila on tauolla.

Kiinnostaako kerhoilu? Harrastekerhoissa on monenlaista tekemistä

Kerhot kutsuvat yhteiseen tekemiseen. Kerhot vaihtuvat kausittain, mutta usein on kerhoiltu leivonnan, askartelun, kokkailun, näytelmien tai erilaisen puuhailun parissa. Lisätiedot nyt käynnissä olevista kerhoista ja mahdollisista vapaista paikoista Heidiltä. Kerhoilussa on tauko aina kesällä ja joulun aikaan.

‍Keväällä 2023 Valossa jatkavat kerhot:

Kokkikerhot keskiviikkoisin kahvilan keittiössä klo 16–18 ja pikkukeittiössä klo 17–19.

Näytelmäkerho tiistaisin klo 17.30–19.

Kevään kerhot ovat tällä hetkellä täynnä. Mahdollisia peruutuspaikkoja voi tiedustella: heidi.ruuska@evl.fi Syyskauden 2023 kerhoihin ilmoittaudutaan elokuun lopulla. Ilmoittautuminen kattaa sekä syksyn 2023 että kevään 2024 kerhokauden.

Miten olisi yö Valossa?

Milloin viimeksi olet nukkunut kerhotiloissa Valossa? Ehkä kerran – vai etkö koskaan? No nyt siihen on mahdollisuus, kun Vuosaaren Valossa vietetään Yö Valossa -tapahtumaa!

Kaappaa kainaloosi oma patja, tyynyt sekä makuupussi tai peitto ja tule viettämään 1–6 luokkalaisten yhteistä yötä. Luvassa seikkailua kirkon salaisissa paikoissa, jonne et koskaan muutoin pääse.

Yö Valossa-tapahtumiin tulee ilmoittautua etukäteen, ilmoittautumislinkin löydät tapahtumasta. Klikkaa tapahtuman nimeä ja pääset ilmoittautumaan.

Seuraavat Yö Valossa -tapahtumat:

‍Jos listaus on tyhjä, ovat tämänhetkiset tilaisuudet ohi ja seuraavia tilaisuuksia ei ole vielä tapahtumakalenterissa.‍

Lähtisitkö kokemaan leiritunnelmaa?

Junnuleirit ovat hauskoja kouluikäisten leirejä, joissa puuhataan kaikenlaista aina leirin teeman mukaisesti. Mukana on junnutoiminnasta tutut aikuiset, sekä joukko nuoria isosina. Lähde mukaan kokemaan ainutlaatuisia leiritunnelmia ja hetkiä.

Junnuleireille tulee ilmoittautua etukäteen, ilmoittautumisohjeet ja linkki tapahtumassa. Klikkaa alla olevaa tapahtumaa, ja pääset ilmoittautumaan.

Tulevat Junnuleirit:

Jos listaus on tyhjä, ovat tämänhetkiset tilaisuudet ohi ja seuraavia tilaisuuksia ei ole vielä tapahtumakalenterissa.‍

Lastenkuoro Valonsäteet ja Laulukerho Loiste!

Lastenkuoro Valonsäteet ja Laulukerho Loiste! kutsuvat mukaan musiikista innostuneita eskareita ja koululaisia. Valonsäteet on harrastekuoro eskari-ikäisistä tokaluokkalaisiin ja laulukerho Loiste! 3–7 luokkalaisille. Iloitaan yhdessä musiikista ja opitaan uutta. Näissä hyvän mielen ryhmissä on kivaa, oppii uusia lauluja ja leikkejä sekä saa uusia kavereita! Erityistaitoja ei tarvita, tärkeintä on, että tykkäät musiikista ja laulamisesta. Ohjaajina kanttorit Hanna ja Heli.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen kanttoreille.

Tule valonsäteeksi ja mukaan loistavaan joukkoon!

Lähimmät tulevat tilaisuudet alla. Jos listaus on tyhjä, ovat tämänhetkiset tilaisuudet ohi ja seuraavia tilaisuuksia ei ole vielä tapahtumakalenterissa.‍

Valonsäteistä ja Loisteesta lisätiedot kanttoreilta: