27.05. Onneksi olkoon: Ritva | Palaute | På svenska | In English

Vuosaaren seurakunta

Kansanmuusikot juhlatuulella – Yhteisvastuukonsertti Vuosaaren kirkolla

20.02.2019, 14:01
Jos et ole menossa maaliskuussa Ouluun Samuelin Poloneesiin etkä ehdi kesällä Kaustisen kansanmusiikkifestivaalille, niin pääset kuitenkin maistelemaan näiden tapahtumien tunnelmia täällä Helsingissä sunnuntaina 24.2.

Silloin nimittäin järjestetään Vuosaaren kirkolla suuri kansanmusiikkikonsertti Kansanmuusikot juhlatuulella. Konsertin tuottaja, Vuosaaren seurakunnassa musiikkivapaaehtoistyötä tekevä entinen musiikkiluokkien opettaja Anja Hinkkanen kutsuu kaikki helsinkiläiset mukaan kansanmusiikkimaistiaisiin Yhteisvastuukeräyksen hyväksi järjestettävään konserttiin.

Aktiivinen Hinkkanen toimii Vuosaaren seurakunnan lisäksi tänä vuonna 50 vuotta täyttävässä Uudenmaan kansanmusiikkiyhdistyksessä ja hän on lisäksi Suomen kansanmusiikkiliiton hallituksen jäsen. Ei siis ihme, että hän on onnistunut kokoamaan konserttiin huomattavan kattauksen eteläsuomalaisia kansanmusiikkiyhtyeitä. Konsertissa esiintyvät Helsingin ja Vantaan Pelimannit, kaustislaisen tyylin tulkitsija Spelarit, Sahansoittajat, Arkaaiset-trio, runoperinteen tulkitsija Inehmo-kalevalainen lauluryhmä, Sibbo Spelmanslag ja Sakarat Laulupelimannit, jota Anja Hinkkanen johtaa Vuosaaren seurakunnassa.

Konsertti: Kansanmuusikot juhlatuulella sunnuntaina 24.2. kello 17

Vuosaaren kirkko, Satamasaarentie 7, kirkolle pääsee bussilla 960 ja metroasema on noin 500 metrin päässä.

Konsertin järjestävät yhteistyössä Vuosaaren seurakunta, Uudenmaan Kansanmusiikkiyhdistys ry 50-vuotta ja Lions Club Pro Cultura.

Konsertin kesto on 1,5 h.

Vapaa pääsy, ohjelma 10e Yhteisvastuun hyväksi

Kuva: Helsingin Pelimannit Vuosaaren kirkossa