27.10. Onneksi olkoon: Helli, Hellin, Hellä, Helle | Palaute
Vuosaaren seurakunta

Junnu, lähde retkelle Fazerilaan, tai nuku yö kirkossa!

Vuosaaren seurakunta

17.09.2020, 21:27 /  päivitetty 22.09.2020, 16:20
Tänä syksynä kouluikäiset pääsevät retkelle Fazerilaan ja yöpyvät kirkossa.
Kuvassa Fazerin vierailukeskuksen iso pupu joka on koottu valkoisista palloista. Pupulla puhekupla joka sanoo nähdään Fazerilassa.

Tänä syksynä kouluikäiset pääsevät retkelle Fazerilaan ja yöpymään Vuosaaren kirkossa. Ilmoittaudu mukaan, ja tule keräämään mukavia hetkiä elämänkokemusten reppuun!


Retki Fazerilaan

Kouluikäisten retki Fazerilaan lauantaina 3.10. klo 13–16.30.

Lähde meidän kanssamme herkulliselle retkelle tutustumaan Fazerilaan. Lähdemme Valosta ja palaamme samaan paikkaan. Ennen retkeä kannattaa syödä lounasta, jotta karkkeja syödessä ei tule paha olo. Retken hintaan sisältyy matkat julkisilla liikennevälineillä Fazerilaan ja takaisin, sekä Fazerin opastama kierros. Retkelle mahtuu mukaan 20 lasta. Retken hinta on 5 e. Retki on tarkoitettu 1–7 -luokkalaisille. Ilmoittautuminen alkaa 22.9. klo 9.00. Retkelle voi ilmoittautua tästä.

Lähtöpaikka retkelle on Valo, Palvelukeskus Albatross, 1. kerros, Kahvikuja 3, 00980 Helsinki.

Mikä on Fazerila?

Fazerin vierailukeskus tarjoaa elämyksellisen ja opetuksellisen vierailukokemuksen, jossa pääsee tutustumaan mm. Fazerin toimintaan, laajaan tuotevalikoimaan ja pitkään historian.

Yö kirkossa

Junnujen yö kirkossa 21.–22.11. Yö kirkossa alkaa lauantaina 21.11. klo 13.30 ja päättyy sunnuntaina 22.11. klo 13.30.

‍Tervetuloa viettämään yötä Vuosaaren kirkkoon! Luvassa on yhteistä pelailua, kokkailua ja mukaasi tarvitset oman tyynyn, peiton/makuupussin, makuualustan ja unilelun. Yö kirkossa tapahtumassa on myös mahdollisuus osallistua lanien tyyppiseen pelailuun, tätä varten kiinnostuneet voivat ottaa esim. läppärin mukaan. Seurakunnalla on tarjota muutamia peliläppäreitä yhteiskäyttöön. Tapahtuma on suunnattu 1-7 luokkalaisille. Hinta 10€ sisältää ruoat, ohjelman ja seurakunnan tarjoamat pelimahdollisuudet, esim. VR-lasit.

Huomaathan, että paikalle ei voi tulla sairaana tai oireilevana. Muutokset ovat koronatilanteen takia mahdollisia.

Ilmoittaudu tapahtumaan tästä.

Vuosaaren kirkko, Satamasaarentie 7, 00980 Helsinki

Poika ruutupyjamassa pitää tyynyä pään päällä ja kurkkii iloisesti ylös oikealle. Kuvassa teksti: yö kirkossa