05.08. Onneksi olkoon: Salme, Sanelma | Palaute
Vuosaaren seurakunta

Valon avajaiset - tervetuloa tutustumaan uudistuneisiin tiloihin ja toimintaan

Vuosaaren seurakunta

14.08.2017, 00:00 /  päivitetty 21.11.2017, 12:31

Valon avajaiset tiistaina 22.8. klo 8.30–21. Tervetuloa tutustumaan uudistuneisiin tiloihin ja aivan uuteen seurakuntakeskus Valoon, jossa toimintaa on kaikenikäisille.

Koko avajaispäivän esittelemme tiloja ja toimintaa, tavattavissa on työntekijöitä sekä vapaaehtoisia. Ohjelman sisällöstä riippumatta olet tervetullut mihin aikaan päivästä tahansa, sinulle sopivana aikana.

Vuosaaren Valo, palvelukeskus Albatross (1. kerros, Kelaa vastapäätä, Albatross on kauppakeskus Columbuksen yhteydessä), Kahvikuja 3, 00980 Helsinki.

Päivän ohjelma: 8.30 Aamukahvit. 10 Varhaiskasvatus ja muskarit. 12–15 Mitä haluat tietää diakoniatyöstä? Diakoniatyöntekijät paikalla, Karri Hagman musisoi. Koko päivän ajan nähtävillä sanoja ja kuvia diakoniatyöstä. 13 Toisenlaista vapaaehtoistyötä. Vapaaehtoiset talousneuvojat tukevat, kun pähkäilet taloutesi kanssa. Paikalla Soile Niemi diakonian talousneuvontaprojektista. Myöhemmin päivän aikana PopUp talousneuvontaa. 14 Kirkon Diakoniarahasto, Kriisirahasto ja Tukikummit. Apua eri rahastoista. Mukana Sari Nieminen ja Liisa Merivuori. 14 Junnut ja iltapäiväkerho. Mitä kaikkea on kouluikäisten toiminta? Tule kokemaan ja kuulemaan. Mahdollisuus puuhasteluun ja askarteluun. 17–21 Nuorisotyö. Onko lähipiirissäsi nuori? Ripari tulossa? Tutustu nuorten toimintaan ja tiloihin. Tarjolla kahvia ja pientä purtavaa. Illan aikana pohditaan yhdessä nuorten kanssa, millainen on tulevaisuuden seurakunta.