04.03. Onneksi olkoon: Ari, Arsi, Atro | Palaute
Vuosaaren seurakunta

Yhteisvastuutapahtuman ideointi-ilta Valossa

Vuosaaren seurakunta

Kalenteri ja kellosymboli06.03.2024 klo 17:30 - 19:00 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboliValo, Palvelukeskus Albatross, 1. kerros, Kahvikuja 3, 00980 Helsinki

Viime toukokuussa Vuosaaren kirkolla oli mitä parhainta pöhinää kun kaiken ikäisten Yhteisvastuutapahtuma keräsi mukaan satoja ihmisiä ja keräykselle hyvää tekeviä euroja.

Tule nyt mukaan ideoimaan ja toteuttamaan vuoden 2024 tapahtumaa!

Yhteisvastuutapahtuman ideointi-ilta Valossa 6.3. klo 17.30.

Mukaan kutsutaan kaikkia, jotka haluavat tulla ideoimaan tai toteuttamaan Yhteisvastuutapahtumaa, tai muita tapoja osallistua keräykseen.

Jos viime vuonna tapahtumassa oli jo huisin hauskaa, niin nyt voidaan yhdessä ideoida, miten tulevasta toukokuun tapahtumasta tehdään entistäkin kivempi! Illassa ideoidaan myös, miten voisimme kerätä seurakunnassamme varoja Yhteisvastuun hyväksi vuoden 2024 aikana.

Tule mukaan tekemään hyvää! Nähdään Valossa!

Mikä ihmeen Yhteisvastuu?

Vuoden 2024 keräys keskittyy nuorten elämänhallinnan ja mahdollisuuksien parantamiseen. Yhteisvastuu auttaa haavoittuvimmassa asemassa olevia nuoria. Tänä vuonna kerätyt varat käytetään syrjäytymisvaarassa olevien nuorten ja heidän mahdollisuuksiensa tukemiseen HelsinkiMission, Suomen ev.lut. seurakuntien ja Kirkon Ulkomaanavun avulla. 20 prosenttia keräystuotosta jää Vuosaaren nuorten hyväksi.

Yhteisvastuukeräyksestä voit lukea lisää täällä.