06.06. Onneksi olkoon: Kyösti, Kustaa, Kustavi | Palaute
Vuosaaren seurakunta

Tavataan torilla! Seurakunta mukana Meri-Rastilan kyläjuhlassa

Kalenteri ja kellosymboli03.06.2023 klo 13:00 - 16:00 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboli

Tervetuloa yhteiseen Meri-Rastilan kyläjuhlaan lauantaina 3.6. kello 13–16 Meri-Rastilan torille!

Ohjelmassa ohjattua liikuntaa, toimintaa lapsille ja paljon muuta mukavaa! Lisäksi asukaskirppis: tule myymään omia kirppistuotteita, oma viltti mukaan. Tavataan torilla! Seurakunta myös mukana menossa =)

Meri-Rastilan perinteinen Kyläjuhla järjestetään tänä vuonna Meri-Rastilan torilla asukkaiden toiveesta viikonloppuna. Kyläjuhlassa juhlistetaan myös koululaisten kesäloman alkua.

Mukana tapahtumassa on Meri-Rastilaverkoston yhdistysten, järjestöjen, seurakuntien ja kaupungin toimialojen edustajia, jotka kertovat asukkaille tarjottavista palveluistaan sekä kuulevat mielellään asukkaiden mietteitä alueestaan. Pro Meri-Rastila kerää pisteellään asukkaiden muistoja torista. Jaa tarinoita elämästäsi Vuotalon tarjoamassa Teatteri Universumin Instant Story Sharing Cafessa. HNNKY:n Queendom pitävät kyläjuhlissa glitterpisteen ja liikuntatuokioista vastaa MonaLiiku ry. Erilaisia toiminnallisia pisteitä on sekä lapsille että aikuisille mm. afrikkalaisten rumpujen soittomahdollisuus, lisäksi yllätyksiä. Torin laidalla Ankkuripaikassa on avoimet ovet, kahvio ja musiikkiesityksiä. Paikalla myös SOS-Lapsikylän Mummun ja vaarin tupa kaikille perheille. Tervetuloa juttelemaan ja hakemaan perheen pienimmille oma tatuointi.

Mukaan Meri-Rastilan torille kutsutaan asukkaita kirpputori- ja ravintolapäivähengessä oman pöydän tai viltin kera, paikat maksutta ja saapumisjärjestyksessä.

Kalliolasta osallistumassa ja asukkaita sekä muita toimijoita kohtaamassa on vapaaehtoistoiminnan Olavi Karvonen. Lisäksi Kalliola tarjoaa Capoeiraa lapsille ja aikuisille. Capoeirassa yhdistyy musiikki, tanssi, laulu ja teatteri sekä taistelulajien potkut ja väistöt. Lasten ja aikuisten yhteisessä harjoituksessa tehdään harjoituksia yhdessä. Laji luo iloisen ja monikulttuurisen ilmapiirin, jossa on helppo löytää oma tapa ilmaista positiivista asennetta ja iloa. Soitamme elävää musiikkia lyömäsoittimilla ja laulamme portugaliksi. Paikalla myös yhdyskuntatyöntekijä Minna Suoknuuti ja stadiluotsi Johannes Jauhiainen.