10.05. Onneksi olkoon: Aino, Aini, Aina, Ainikki | Palaute
Vuosaaren seurakunta

Kuninkaan ilta suorana verkossa

Vuosaaren seurakunta

Kalenteri ja kellosymboli21.05.2021 klo 18:00 - 20:00 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboliVuosaari verkko/tv/radio,

Kevään 2021 Kuninkaan illat suorana lähetyksenä ilman paikalla läsnäolevaa seurakuntaa Kuninkaan illan Facebook sivulla sekä Kuninkaan illan YouTube -sivun kautta.

Illasta tulee myöhemmin tallenne katsottavaksi Kuninkaan illan Facebook -sivulle.

Voit osallistua iltaan etänä, vaikka kotisohvaltasi. Saamme yhdessä ylistää ja kiittää Herramme, osallistua yhteiseen rukoukseen ja saada virvoitusta Jumalan sanasta.

Paikalla kirkossa ovat vain tekijät ja tekniikkatiimi. Kokoontumisrajoituksen henkilömäärä täyttyy jo tästä.

Illoista kaksi lähetetään vain TV7-kanavan kautta

Perjantaina 26.3. ja 7.5. voit osallistua iltaan verkossa TV7 sivulla tai katsoa lähetystä television kaapeliverkosta. TV7 illoista ei tule tallennetta Kuninkaan illan sivuille, mutta illat ovat nähtävissä TV7 ohjelma-arkistossa.

Esirukouspyynnöt

Voit lähettää iltoihin sydämelläsi olevan esirukouspyynnön etukäteen sähköpostilla hanna.tolonen@evl.fi. Rukoilemme jätettyjen esirukouspyyntöjen puolesta illassa hienovaraisesti, anonyymisti.

Kevään 2021 tulevat Kuninkaan illat

Perjantaina 23.4. suorana verkossa klo 18. Kuninkaan ilta: Kuninkaan kutsumat ja lähettämät.

Jukka Karkiainen Helsingin Lähetysseurakunnasta puhuu aiheesta: kutsuttu olemaan siunauksena. Ylistyksestä vastaavat taitavat lauluntekijät ja muusikot Sini Usmi ja Anni Taipale. He laulavat Herralta saatuja ylistyslauluja ja todistavat siitä, mitä Herra on tehnyt heidän elämässään. Ilta toteutetaan suorastriiminä ilman paikalla olevaa seurakuntaa.

”Ette te valinneet minua, vaan minä valitsin teidät, ja minun tahtoni on, että te lähdette liikkeelle ja tuotatte hedelmää, sitä hedelmää joka pysyy. Kun niin teette, Isä antaa teille kaiken, mitä minun nimessäni häneltä pyydätte. Tämän käskyn minä teille annan: rakastakaa toisianne." (Joh. 15:16-17)”

Perjantaina 7.5. Kuninkaan ilta TV7-kanavalla klo 18.

Illan teema on Uusi liitto. Puhe Jussi Mäkelä, ylistys Olli Lehmonen ja OPKOn nuoret, juonto Hanna Tolonen.

Perjantaina 21.5. puhe Antti Pesonen // ylistys Valon ääni. Kuninkaan ilta nuorille.

Mikä on Kuninkaan ilta?

Kuninkaan ilta on yhteiskristillinen ilta, jonka keskiössä on Jeesus. Yksi nimi ylitse muiden.

Sanaa, rukousta, todistusta ja ylistystä.‍

Jumala haluaa kristittyjen yhteyttä. Jeesus sanoo näin: "Minä rukoilen, että he kaikki olisivat yhtä." (Joh. 17:21). Tätä yhteyttä me olemme saaneet illoissa kokea eri kristillisiin seurakuntiin kuuluvien kanssa. Meillä on sama Jumala ja yhdessä me kiitämme häntä tästä lämpimästä yhteydestä.