12.04. Onneksi olkoon: Julia, Julius, Juliaana, Janna | Palaute
Vuosaaren seurakunta

Kuninkaan ilta suorana verkossa

Vuosaaren seurakunta

Kalenteri ja kellosymboli09.04.2021 klo 18:00 - 20:00 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboliVuosaari verkko/tv/radio,

Kevään 2021 Kuninkaan illat suorana lähetyksenä ilman paikalla läsnäolevaa seurakuntaa Kuninkaan illan Facebook sivulla sekä Kuninkaan illan YouTube -sivun kautta.

Illasta tulee myöhemmin tallenne katsottavaksi Kuninkaan illan Facebook -sivulle.

Voit osallistua iltaan etänä, vaikka kotisohvaltasi. Saamme yhdessä ylistää ja kiittää Herramme, osallistua yhteiseen rukoukseen ja saada virvoitusta Jumalan sanasta.

Paikalla kirkossa ovat vain tekijät ja tekniikkatiimi. Kokoontumisrajoituksen henkilömäärä täyttyy jo tästä.

Illoista kaksi lähetetään vain TV7-kanavan kautta

Perjantaina 26.3. ja 7.5. voit osallistua iltaan verkossa TV7 sivulla tai katsoa lähetystä television kaapeliverkosta. TV7 illoista ei tule tallennetta Kuninkaan illan sivuille, mutta illat ovat nähtävissä TV7 ohjelma-arkistossa.

Esirukouspyynnöt

Voit lähettää iltoihin sydämelläsi olevan esirukouspyynnön etukäteen sähköpostilla hanna.tolonen@evl.fi. Rukoilemme jätettyjen esirukouspyyntöjen puolesta illassa hienovaraisesti, anonyymisti.

Kevään 2021 tulevat Kuninkaan illat

Perjantaina 9.4. Vapauttava Kuninkaan ilta suorana verkossa klo 18. Hannu Hirvosen opetuspuheen aiheena on Vapaudesta – ja vähän muustakin! Tekstinä on Jeesuksen ohjelmajulistus Nasaretin synagoogassa (Luuk. 4: 6-12). Jeesus luki kotisynagoogassa Jesajan messiaprofetian: ”Herran Henki on minun ylläni, sillä hän on voidellut minut. Hän on lähettänyt minut ilmoittamaan köyhille hyvän sanoman, julistamaan vangituille vapautusta ja sokeille näkönsä saamista, päästämään sorretut vapauteen.” Taitava muusikko Tuua Pietilä vastaa ylistysmusiikista. Todistuspuheenvuorossa Riika Parviainen. Rukouspyyntöjä voi jättää 8.4. saakka Hannalle hanna.tolonen@evl.fi. ”Vapauteen Kristus meidät vapautti” ( Gal. 5:1).

Perjantaina 23.4. Lohduttava Kuninkaan ilta suorana verkossa klo 18. Armoitettu kouluttaja ja opettaja Jaakko Pirttiaho (KRS) opettaa lohduttavasti armon ja toivon sanomaa särkyneille. Hän puhuu aiheesta Välittääkö Jumala? Väittääkö Kaikkivaltias, kun minusta ei tunnu siltä? Ihmisen kulkiessa kärsimyksen ja ahdistuksen laakosssa rakastava Jumala tuntuu olevan kaukana. Kuuleeko ja vastaako hän huutooni syvyydestä? Taitavat lauluntekijät ja muusikot Sini Usmi ja Anni Taipale. He laulavat Herralta saatuja ylistyslauluja ja todistavat siitä, mitä Herra on tehnyt heidän elämässään. Rukouspyyntöjä voi jättää 22.4. saakka Hannalle hanna.tolonen@evl.fi. ”Ylistetty olkoon meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala ja Isä, armahtava Isä ja runsaan lohdutuksen Jumala. Hän rohkaisee meitä kaikissa ahdingoissamme, niin, että me häneltä saamamme lohdutuksen voimalla jaksamme lohduttaa muita ahdingossa olevia (2. Kor. 1:3-4)”

Perjantaina 7.5. puhe Jussi Mäkelä // ylistys Olli Lehmonen co // lähetys vain TV7 kautta

Perjantaina 21.5. puhe Antti Pesonen // ylistys Valon ääni. Kuninkaan ilta nuorille.

Mikä on Kuninkaan ilta?

Kuninkaan ilta on yhteiskristillinen ilta, jonka keskiössä on Jeesus. Yksi nimi ylitse muiden.

Sanaa, rukousta, todistusta ja ylistystä.‍

Jumala haluaa kristittyjen yhteyttä. Jeesus sanoo näin: "Minä rukoilen, että he kaikki olisivat yhtä." (Joh. 17:21). Tätä yhteyttä me olemme saaneet illoissa kokea eri kristillisiin seurakuntiin kuuluvien kanssa. Meillä on sama Jumala ja yhdessä me kiitämme häntä tästä lämpimästä yhteydestä.