04.12. Onneksi olkoon: Airi, Aira | Palaute
Vuosaaren seurakunta

Se löytyi mission ilta | perheille Jippii-kuoro ja Riku-pelle, illassa sanaa ja ylistystä myös aikuisile

Kalenteri ja kellosymboli23.09.2022 klo 18:00 - 19:00 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboliVuosaaren kirkko, Satamasaarentie 7, 00980 Helsinki

Se löytyi -mission ilta, ohjelmaa lapsille ja aikuisille

Missioillan aloittaa lapsiperheille suunnattu ohjelma. Tule nauttimaan Jippii-kuoron iloisesta musiikista ja menosta, sekä Riku-pellen hauskoista tempuista.

Illassa on myös aikuisille suunnattua ohjelmaa, mukana Roberto Brandao ja Mikko Matikainen. Mukana myös Vuosaaren seurakunnan papit Antti Pesonen ja Hanna Paananen.

Sanaa, todistusta, ylistystä.

Vohveleita ja makkaraa!

Ennen Missioiltaa kirkon pihalla paistetaan vohveleita ja makkaraa. Tule herkuttelemaan edulliseen hintaan, 2e vohveli tai makkara. Herkkuja paistellaan myös illan mittaan, mutta parhaiten ehtii herkuttelemaan jo ennen illan alkua.

‍Herkkujen paisto alkaa klo 17 Vuosaaren kirkon pihalla.

Se löytyi -missio

Se löytyi -missio on kristittyjen yhteinen, kirkkohistoriallisestikin merkittävä hanke evankeliumin välittämiseksi suomalaisille. Sadat seurakunnat ja järjestöt valmistautuvat yhdessä kolmekymmentä päivää kestävään mediakampanjaan, jonka aikana järjestetään myös satoja tapahtumia ja tempauksia. Missio luo erinomaiset edellytykset henkilökohtaisiin kohtaamisiin sekä kiinnittää huomion yksinäisyydestä kärsivien lähimmäisten auttamiseen.