27.09. Onneksi olkoon: Vesa | Palaute
Vuosaaren seurakunta

syysloma | Junnuleiri Majakka

Vuosaaren seurakunta

Kalenteri ja kellosymboli16.10.2023 klo 12:00 - 18.10.2023 klo 12:00 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboliLohirannan leirikeskus, Lohirannantie 119, 08680 Lohja Muistilehtiö ja kynäVaatii ilmoittautumisen

Seikkaile mukaan junnujen omalle Majakka-leirille!

Kapteenin lokikirjasta lokakuussa: "Laivamme oli jo kaksi vuorokautta yrittänyt selvitä sumuisen meren keskellä. Taivas oli pilvessä eikä tähtienkään avulla voinut suunnistaa. Silloin tähystäjän mastosta kuului huuto " Ohoi, majakan valo styyrpuurissa!"

Miten tarina jatkuu? Tule selvittämään se Majakka-leirille! Ja muuten, mikähän se styyrpuuri oikein olikaan..?

Lähde mukaan kivalle koululaisten leirille Lohirannan leirikeskukseen Lohjalle! Luvassa monenlaista jännittävää tekemistä, seikkailua ulkona ja sisätiloissa, askartelua ja puuhastelua, leikkejä ja pelejä, yhdessäoloa ja uusia ystäviä, paljon iloa, naurua ja riemua.

Leiri on tarkoitettu kouluikäisille 1–6 luokkalaisille lapsille. Mukaan mahtuu 25 ensimmäistä ilmoittautumisjärjestyksessä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 1.10.

Leirin hinta on 50e. Sisarusalennus saman perheen lapsille: ensimmäinen lapsi 50e, toinen lapsi 40e, kolmas lapsi 30e.

Junnuleiri Majakka Lohirannassa Lohjalla 16.–18.10.2023

Ilmoittaudu leirille tämän linkin kautta: Junnuleiri Majakka

Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje, jossa mm. tarkemmat lähtö- ja paluuajat (tämän verkkotapahtuman kellonajat ovat vain viitteelliset).

‍Lisätiedot leiristä: