31.07. Onneksi olkoon: Helena, Elena | Palaute
Vuosaaren seurakunta

Hyvä tietää Vuosaaren seurakunnan tiloja käytettäessä

Vuosaaren seurakunta

10.05.2021, 12:47
Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi Vuosaaren seurakunnan tiloihin! Seurakunta iloitsee siitä, että voi kulkea kanssanne mukana elämän tärkeissä kohdissa.
kuvan edustalla paljon kahvikuppeja, nainen asettelee kakkupaloja lautasille kuvan taustalla. Keväiset, iloiset värit kuvassa

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi Vuosaaren seurakunnan tiloihin! Seurakunta iloitsee siitä, että voi kulkea kanssanne mukana elämän tärkeissä kohdissa.

Olemme koonneet tähän muutamia pieniä käytännön vinkkejä ja ohjeita joiden avulla juhlat seurakunnan tiloissa sujuvat mutkattomammin.

Tervetuloa meille! Iloitsemme että saamme kulkea mukananne elämän tärkeissä kohdissa.

Valmisteluaika ennen tilaisuutta

Valmisteluaikaa ennen tilaisuutta varataan yksi tunti. Jos tilaisuuteen liittyy erityisiä järjestelyitä, on lisäajasta sovittava etukäteen.

Mitä saat seurakunnalta käyttöösi, mitä kannattaa tuoda itse

Seurakunnalta saat maksutta käyttöösi astiaston, kynttilänjalat, maljakot sekä tarjoilupöydän liinan.

Varauduthan hankkimaan itse koristelutarvikkeet (esim. kynttilät, kukat ja servietit), sekä tarjoilut (myös kahvi, tee, maito, kerma, sokeri ja mehu).

Myrskylinnun kerhotilaa lukuun ottamatta juhlatiloissa on käytettävissä suurtalouskahvinkeittimet. Voit tuoda kahvin mukanasi tai ostaa suntiolta, joka opastaa keittimen käytössä. Suntiolta ostettuna kahvipussi maksaa 5 e, ja siitä keittää n. 40 kupillista kahvia 20 minuutissa. Varaathan mukaan tasarahan.

Suntio apuna?

Juhlapäivänä paikalla on usein suntio, joka opastaa tarvittaessa laitteiden käytössä muiden tehtäviensä lomassa. Suntion paikallaolo kannattaa varmistaa kuitenkin vielä etukäteen.

Tarjottavat jo ennen juhlapäivää seurakunnan kylmiöön?

Jos tarjoiluja tai leivonnaisia on tarpeen tuoda jo ennen juhlapäivää seurakunnan kylmiöön, tiedustele hyvissä ajoin suntiolta mahdollisuutta tähän.

Käsihygienia ja kierrätys

Muistathan käsihygienian. Pese kädet keittiöön tullessa ja lähtiessä, sekä riittävän usein näiden välilläkin – turvaat näin omaa ja lähimmäisesi terveyttä.

Keittiöissämme on varattu erilliset astiat sekajätteille ja biojätteille. Kierrätämme myös kartonkia, lasia ja metallia. Suntiot neuvovat näissäkin asioissa mielellään.

Tilojen muuntelu ja loppujärjestelyt

Seurakuntasalien kalustusta voi muutella tarpeen mukaan, mutta juhlan päätteeksi pyydämme siirtämään ne takaisin paikoilleen.

Varaudu tilaisuuden jälkeen loppujärjestelyihin, esim. tiskaus, pöytien siistiminen, kalusteiden siirtäminen takaisin paikoilleen.

Alkoholitarjoilu

Seurakunnan tiloissa voidaan kohottaa onnittelumalja. Muu alkoholitarjoilu ei ole sallittua.

Kastemekko lainaksi

Kastetilaisuutta varten lainaamme maksutta kastemekkoa. Jos kaste on muualla kuin seurakunnan tiloissa, pyydämme 50e pantin jonka saa takaisin palautettuaan kastemekon.

Kirkollisiin toimituksiin liittyvät juhlat Vuosaaren seurakunnan tiloissa pdf