17.09. Onneksi olkoon: Aili, Aila | Palaute | På svenska | In English

Vuosaaren kirkko

Kouluikäisten junnutoimintaa syksyllä 2018 - tule mukaan!

Vuosaaren seurakunta

21.08.2018, 18:49 /  päivitetty 29.08.2018, 14:54
Tule mukaan huikeaan kouluikäisten junnutoimintaan! Tarjolla on harrastekerhoja, avointa junnukahvilaa, leffailtapäiviä, leirejä ja retkiä.

Kaipaatko mukavaa tekemistä ja kivaa seuraa? Tule mukaan junnutoimintaan! Tarjolla on harrastekerhoja, avoin junnukahvila, leffailtapäiviä, leirejä ja retkiä.

Syksyn toiminta alkaa viikolla 36 (maanantai 3.9.).

Miten pääset mukaan?

Harrastekerhoihin ilmoittaudutaan sähköpostilla heidi.ruuska@evl.fi. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisia otetaan vastaan 27.8 alkaen. Pyydä ilmoittautumiseen apua aikuisilta. Jokaiseen kerhoon mahtuu kerhosta riippuen mukaan 10–15 lasta. Vastauspostissa saat tiedon, mahduitko mukaan kerhoon. Ohjaajina kerhoissa toimii sekä aikuisia että nuoria, jotka on perehdytetty tehtäviinsä. Seurakunnan kerhot ovat kirkon sanomaan sitoutunutta toimintaa.

Junnukahvila ja leffalauantait ovat avointa toimintaa, johon voit tulla mukaan aina kun sinulle sopii. Etukäteen ei siis tarvitse ilmoittautua.

Seurakunnan toiminta on maksutonta, ellei toisin ilmoiteta (esim. kokkikerho ja leirit).

Junnukahvila

Junnukahvila maanantaisin Valossa klo 16–18.

Junnukahvilassa on avoimet ovet, voit tulla tai lähteä kun haluat. Kahvilan alussa tarjoamme pienen välipalan. Sen lisäksi kahvilasta voit halutessasi ostaa pientä makeaa. Tarjolla on paljon mukavaa tekemistä: mukavaa seuraa, leikkiä, joskus ohjattua toimintaa ja aina mahdollisuus pelata lautapelejä, biljardia tai ilmakiekkoa. Ja tottakai halutessasi voit vain viettää aikaa kavereiden kanssa.

Syyskauden junnukahvilat 3.9.–10.12.

Junnujen leffalauantai

Junnujen leffalauantai Valossa joka toinen lauantai klo 15–17.

Tervetuloa mukaan Junnujen leffalauantaihin joka on tarkoitettu ala-asteikäisille koululaisille. Katsomme lapsille sopivia leffoja valkokankaalta. Leffavalintoihin voi vaikuttaa tulemalla maanantain Junnukahvilaan Valoon klo 16 alkaen, jossa yhdessä äänestämme ehdolla olevista leffoista. Tule mukaan kivaan porukkaan ja ota kaverisikin mukaan! Omat leffamässyt messiin!

Syksyn junnujen leffalauantait 22.9., 6.10., 20.10., 3.11., 17.11. ja 1.12.

Harrastekerhot

NÄYTTIS maanantaisin Valossa klo 17.30–19. Oletko innokas näyttelijä? Innostaako kehitellä erilaisia rooleja roolivaatteiden avulla? Haluaisitko esiintymään? Tätä – ja paljon muuta teemme näytelmäkerhossa. Tule mukaan!

KOKKIS keskiviikkoisin Merirasti-kappelissa klo 17–19. Mikä sen mukavampaa kuin oppia itse tekemään herkkuja ja ruokia – ja päästä vielä maistamaan niitä! Jos olet kiinnostunut kokkailusta, tule mukaan! Jokaisella kerralla tehdään yhdessä jotain makoisaa ja reseptit saa vielä mukaan kotiin. Kerhon hinta on 20e /syyskausi.

KOKKIKURSSI keskiviikkoisin Valossa klo 17–19. Mikä sen mukavampaa kuin oppia itse tekemään herkkuja ja ruokia – ja päästä vielä maistamaan niitä! Jos olet kiinnostunut kokkailusta, tule mukaan! Kurssikertoja on kuusi ja ensimmäisellä kerralla saat kurssiohjelman. Kurssille otetaan 8 osallistujaa. Valitettavasti voimme huomioida erityisruokavalioista vain vähälaktoosiset. Kurssimaksu 10e.

ROOPE maanantaisin Valossa klo 18–20. Tykkäätkö uppoutua roolipelien maailmaan? Kerhossa pelataan lautaroolipelejä innolla, antaumuksella, jännityksellä ja keskittyen! Uskaltaudutko mukaan? Kerho on tarkoitettu hieman isommille, 5–7 luokkalaisille.

PUUHIS keskiviikkoisin Valossa klo 17–18.30. Puuhiksessa puuhaillaan hirrrmuisen kivoja juttuja: askarrellaan, leikitään, leffaillaan ja silloin tällöin kokkaillaan, ym. Joka kerhokerta on luvassa uutta ja kivaa!

IHAN PIHALLA! pihapelikerho torstaisin Vuosaaren kirkon ympäristössä ja lähimaastossa klo 17–18. Nyt pääset pelailemaan perinteisiä pihapelejä ja leikkejä! Sadesäällä ja liian kovalla pakkasella menemme sisälle kirkon iltapäiväkerhon tiloihin. Tämän leikkisämpää kerhoa et löydä! Ota kaveritkin mukaan niin saadaan kunnon kirkonrotat ja muut leikit aikaiseksi!

Koululaisten syyslomaleiri

Koululaisten syyslomaleiri 15–17.10. Lohirannan leirikeskuksessa Lohjalla. Hei sinä 1–5 luokkalainen! Lähde sinäkin mahtavalle syyslomaleirille Lohjalle ja ota kaveritkin mukaan! Luvassa paljon kivoja pelejä ja leikkejä, yhdessäoloa, ulkoilua, seikkailua, kavereita, iltanuotio, parasta ruokaa ja seuraa, iloa, sekä mahdollisuus kokea ainutlaatuinen savusauna. Tällä leirillä saat unohtumattomia muistoja elämänreppuusi! Leirin hinta 40e sis. kuljetuksen, täysihoidon ja ohjelman. Leiri toteutetaan yhteistyössä Kallion seurakunnan kanssa. Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla: heidi.ruuska@evl.fi.