17.01. Onneksi olkoon: Toni, Anton, Anttoni, Antto | Palaute
Vartiokylän seurakunta

Iltapäiväkerhopaikkaa ensi lukuvuodelle voi hakea 22.3.-23.4.

12.03.2021, 08:45 /  päivitetty 29.04.2021, 09:19
Hei, eka- tai tokaluokkalaisen vanhempi! Lapsen iltapäivä koulun jälkeen voi käydä pitkäksi. Iltapäiväkerhossa pikkukoululainen voi viettää aikaa turvallisesti ja mukavasti yhdessä kavereiden kanssa.
Lapsia pöytien ääressä kerhotilassa

Seurakunnan aamu- ja iltapäivätoiminta tarjoaa lapselle kehittävän ympäristön koulutetun henkilöstön ohjaamana. Kerhoissa leikitään, askarrellaan, pelataan ja liikutaan - lepoa ja välipalaa unohtamatta. Vanhemmilta on saatu kerhotoiminnasta kiittävää palautetta.

Kerhoja järjestetään 1.-2.-luokkalaisten lisäksi 3.-9. luokkien erityisen tuen oppilaille seuraavissa seurakunnissa: Haaga, Johannes, Kallio, Lauttasaari, Malmi, Munkkiniemi, Oulunkylä, Paavali, Töölö, Vartiokylä ja Vuosaari. 

Seurakunnat toimivat yhtenä aamu- ja iltapäivätoiminnan palveluntuottajana Helsingin kaupungille. Seurakunnan kerhoon osallistuminen ei edellytä kirkkoon kuulumista.

Paikkaa lukuvuodelle 2021-22 voit hakea kaupungin sähköisen haun kautta 22.3.-23.4.2021. Tarkempia tietoja kaikkien toimijoiden kerhopaikoista, hakumenettelyistä, toiminta-ajoista, kerhomaksuista ym. löydät kaupungin iltapäivätoiminnan sivuilta sekä edellä mainittujen seurakuntien nettisivuilta. (huom. Malmin srk:n Puistolan kerhoon haku seurakuntien sähköisen asioinnin kautta)

Kerhotoiminta tukee lapsen kokonaisvaltaista kasvua. Lapsen osallisuus ja yhdenvertaisuus ovat siinä tärkeitä periaatteita. Turvallinen ympäristö koulupäivän jälkeen ehkäisee yksinäisyyttä, syrjäytymistä ja kiusaamista. Tavoitteena on myös tukea kodin ja koulun kasvatustyötä. Seurakunnan järjestämä aamu- ja iltapäivätoiminta suunnitellaan lasten mielipiteitä kuunnellen ja perheiden katsomuksia kunnioittaen.