30.06. Onneksi olkoon: Päiviö, Päivö | Palaute
Vanhakirkko

Kokoontumisrajoitukset poistuvat, toiminta jatkuu terveysturvallisuudesta huolehtien

Tuomiokirkkoseurakunta

15.02.2022, 08:52
Tiloja koskevat osallistujamäärärajoitukset poistuvat Etelä-Suomen aluehallintoviraston 11.2.2022 antamalla päätöksellä. Toiminta seurakunnassa palautuu kohti normaalia, messut jatkuvat ja kokoava toiminta on alkanut. Ajankohtaiset tiedot päivittyvät seurakunnan verkkosivujen tapahtumakalenteriin. Myös työntekijöiltä voi kysellä lisätietoja toimintaan liittyen.
Messu Helsingin tuomiokirkossa

Lähikontaktien aiheuttamaa tartuntariskiä ehkäistään edelleen

Osallistujamäärärajoituksien poistuttua seurakunnassa ehkäistään erilaisin toimin lähikontaktien aiheuttamaa tartuntariskiä.

Kaikissa Tuomiokirkkoseurakunnan tiloissa suositellaan edelleen huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta, pesemään käsiä ja osallistujia suositellaan asettumaan seurakunnan tiloihin mahdollisuuksien mukaan väljästi. Kasvomaskeja suositellaan käyttämään edelleen myös lähimmäisen terveysturvallisesta tilaisuuteen osallistumisesta huolehtimiseksi.

Hengellistä tukea tarjolla

Tuomiokirkossa päivystää pappi tiistaisin ja torstaisin klo 15-17. Tarjoamme mahdollisuutta rukoukseen, keskusteluun tai huolien jakamiseen joka päivä myös puhelimitse klo 9–18 numerossa 09 2340 6102. Puhelimeen vastaavat seurakunnan työntekijät ja käydyt keskustelut ovat luottamuksellisia.

Tuomiokirkkoseurakunta tukee edelleen ihmisiä hengellisesti ja tarjoaa mahdollisuuden osallistua seurakunnan toimintaan myös verkon välityksellä. Messu Tuomiokirkosta lähetetään joka sunnuntai klo 10 myös suorana verkossa Facebook-sivun tai Youtube-kanavan kautta. Jumalanpalveluksen tallenne on katsottavissa kahden viikon ajan, joten siihen voi osallistua myös myöhemmin.

Ajankohtaiset tiedot seurakunnan toiminnasta löytyy tapahtumakalenterista