Etusivu > Uutiset ja tapahtumat > Uutiset > 2017 > 09 >

Tulisitko palvelevan puhelimen päivystäjäksi?

Tulisitko palvelevan puhelimen päivystäjäksi?

29.09.2017 16:48 / päivitetty 21.11.2017 15:07

Palvelevan puhelimen, netin ja chatin vapaaehtoisiksi päivystäjiksi kutsutaan tasapainoisia aikuisia, jotka haluavat tukea toisia ihmisiä. Valmennus alkaa 15. tammikuuta 2018.

Palvelevan puhelimen, netin ja chatin vapaaehtoisiksi päivystäjiksi kutsutaan tasapainoisia aikuisia, jotka haluavat tukea toisia ihmisiä. Monet vapaaehtoiset kokevat löytäneensä Palvelevasta puhelimesta ja netistä mielekkään tehtävän, jossa voi itsekin kehittyä. Päivystyksestä ei makseta palkkaa, matkakulut korvataan.

Valmennus alkaa 15.1.2018 ja sisältää tammi–toukokuussa 5 maanantai-iltaa ja 3 lauantaipäivää. Lisäksi on väliaikatehtäviä ja harjoittelua. Koulutusaiheita ovat mm. vuorovaikutus, auttajan roolit, spirituaalisuus, yksinäisyys, ihmissuhteiden rakentuminen, kriisit ja elämänmuutokset. Kouluttajina toimivat seurakuntien sielunhoidon, terapian ja työnohjauksen ammattilaiset.

Päivystystehtävästä kiinnostuneet kutsutaan verkkohakemuksen perusteella yksilö- ja ryhmähaastatteluun, jonka pohjalta valitaan valmennukseen osallistujat. Haastattelut pidetään marras-joulukuussa. Valmennus on osallistujalle maksuton.

Hae valmennukseen täyttämällä hakulomake osoitteessa www.helsinginseurakunnat.fi/pp

Lisätietoja: palvelevapuhelin.ysk@evl.fi, p. 09 2340 2598