21.10. Onneksi olkoon: Ursula | Palaute | På svenska | In English

Koko Helsinki

Yhteisvastuu-keräys 2019 alkaa. Osallistu ja tue lasten ja nuorten koulutusta!

Kallion seurakunta

27.01.2019, 09:01 /  päivitetty 06.02.2019, 15:41

Suomessa vuoden 2019 yhteisvastuuvaroin tuetaan vähävaraisten lasten ja nuorten opiskelua esimerkiksi avustamalla maksullisten opiskeluvälineiden hankinnassa Kirkon diakoniarahaston kautta. Lisäksi diakoniarahaston avustuksilla tuetaan taloudellisesti eri syistä vaikeassa tilanteessa eläviä ihmisiä. Keräysvaroja käytetään myös monipuoliseen avustustyöhön paikallisseurakuntien kautta.

Ulkomailla keräysvaroin tuetaan koulunsa keskeyttämään joutuneiden oppilaiden paluuta takaisin kouluun, jaetaan koulu- ja hygieniatarvikkeita sekä autetaan koulumaksuissa. Syrjäseuduille koulutetaan lisää päteviä opettajia ja rakennetaan turvallisia kouluja. Avun vie perille Kirkon Ulkomaanapu.

Tule tekemään hyvää. Ilmoittaudu lipaskerääjäksi. Lisätietoja saat Anne Mäki-Kokkilalta p. 09 23403631.

Ystävänpäivänä 14.2. klo 16-18 Kallion kirkonmäellä on koko perheen Yhteisvastuurieha. Kirkon pihassa mm. koiravaljakko, paloauto ja makkaranpaistoa. Kirkossa arpajaiset ja ystävänpäivän puffetti. Tuotto Yhteisvastuukeräykselle.
Illan päätteeksi Kivimessu kirkossa klo 18.

Käsinpainettuja Kallion kirkon ruusu-tyynyliinoja ja Kallion kirkko-kangaskasseja on myytävänä Yhteisvastuu-keräyksen hyväksi Kallion seurakunnan kirkkoherranvirastossa 15 euron hintaan.