26.01. Onneksi olkoon: Joonatan | Palaute
Koko Helsinki

Vahva suositus maskille, ehtoollista vain Malmin kirkossa, kirkkokahvit ja osa yhteisöruokailuista tauolle

Malmin seurakunta

08.10.2020, 16:43
Koronatapausten määrä on kasvanut Helsingissä merkittävästi. Siksi myös Malmin seurakunnassa otetaan välittömästi käyttöön uusia turvallisuuslinjauksia.
uudet koronaohjeistukset. kasvomaski

Vahva suositus maskille

Suosittelemme maskin käyttöä tilaisuuksissamme kaikille yli 15-vuotiaille, jotka voivat niitä käyttää. Tarpeen mukaan jaamme maskeja tilaisuuksien osallistujille.

Ehtoollista Malmilla ja konfirmaatioissa

Sunnuntaina ehtoollista jaetaan vain Malmin kirkossa. Muissa kirkoissa vietetään toistaiseksi sanajumalanpalveluksia. Konfirmaatiomessuissa jaetaan ehtoollista konfirmoitaville nuorille. Viikin viikkomessut jäävät tauolle. Kirkkokahveja ei toistaiseksi järjestetä.

Häät, hautajaiset ja kasteet

Papit eivät toistaiseksi osallistu toimitusten jälkeisiin kaste- ja hääjuhliin. Muistotilaisuuksista pappi sopii omaisten kanssa tilaisuuskohtaisesti.

Osallistujamäärää rajataan

Seurakunnan tilaisuuksiin voidaan ottaa sen verran ihmisiä kuin turvavälein mahtuu. Konfirmaatioon nuori voi kutsua korkeintaan viisi läheistään. Tällä hetkellä emme voi antaa tilojamme ulkopuolisten toimijoiden käyttöön.

Nuorten leirit ja lastentoiminta toteutuvat

Nuorten ja kouluikäisten leirit toteutetaan tällä tietoa suunnitelman mukaisesti leirikeskuksissa. Tilannetta seurataan koko ajan aktiivisesti. Koululaisten syysloman toimintapäivät pidetään suunnitellusti ja päiväkerhot jatkavat toimintaansa suunnitelman mukaan. Perheille ja päiväkodeille suunnittelemme toimintaa ulkona.

Yhteiset ruokailut ja olotilakahvilat jatkavat

Jatkamme yhteisruokailuja tuttuun tapaan. Ainoastaan Viikin iltaruoka ja keittolounas Pihlajamäen sunnuntain jumalanpalveluksen yhteydessä jäävät tauolle. Olotilakahvilat ovat auki samassa laajuudessa kuin nytkin. Ruokailujen ja kahviloiden tiedot löytyvät nettisivuilta.

Tämä ohje on voimassa toistaiseksi. Tilannetta seurataan jatkuvasti, ja tarvittaessa uusi linjaus tehdään hyvinkin nopealla aikataululla.