21.03. Onneksi olkoon: Pentti | Palaute
Koko Helsinki

Tuunaa taloutesi -kurssi auttaa saamaan talouden hallintaan

16.03.2023, 15:53 /  päivitetty 17.03.2023, 13:40
Rahat taas loppu ja tilipäivään vielä aikaa? Tule hakemaan kurssilta niksejä, miten saada talous tasapainoon pienilläkin tuloilla.
Nainen katselee oranssinkeltaista säästöpossua

Tuunaa taloutesi -kurssi antaa eväitä arjen talouden hallintaan. Kurssista hyötyy eniten henkilö, jonka rahatilanne on elämänkriisin tai yllättävän tapahtuman (sairastuminen, ero, työttömyys ym.) vuoksi mennyt sekaisin. Siitä voi olla apua myös nuorelle, joka vasta opiskelee itsenäistä elämää. Kurssi perustuu käytännön näkemyksiin siitä, millaisista asioista olisi tällaisella kurssilla eniten hyötyä.

Kurssilla käsitellään talouden suunnitteluun, hyvinvointiin sekä vapaa-aikaan liittyviä teemoja. Painopiste on talousvaikeuksien ennaltaehkäisyssä. Pahasti jo velkaantunut ja tilanteeseensa kroonistunut kaipaa vankempaa tukea tai apua.

Tuunaa taloutesi -kursseja on kaksi, toinen livenä ja toinen verkossa.

Live-kurssi pidetään Hermannin Diakoniatalon Varustamolla osoitteessa Hämeentie 73. Kokoontumiset ovat tiistaisin klo 17-19: 25.4., 2.5., 9.5., 16.5. ja 23.5.

Verkkokurssi pidetään kokonaan etäyhteyksien avulla. Se on samoilla viikoilla kuin live-kurssi, ja kurssipaketti ilmestyy aina kunkin viikon maanantaina osallistujille. Työskentely on itsenäistä.

Torstaisin on iltalive Teamsissa, joka on avoin molemmille ryhmille ja siellä keskustellaan viikon teemasta.