10.12. Onneksi olkoon: Jutta | Palaute
Koko Helsinki

Syksyn Alfa-kurssi starttaa Lauttasaaressa tiistaina 5.9. Kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan!

18.07.2023, 09:49 /  päivitetty 10.08.2023, 11:24
Alfa-kurssi starttaa Lauttasaaressa

Haluatko tutkia kysymyksiä elämästä, uskosta ja Jumalasta? Tule mukaan Alfa-kurssille. Syksyn Alfa-kurssi starttaa Lauttasaaren seurakunnassa tiistaina 5.9. klo 18–20.30. Viimeinen kokoontumiskerta järjestetään 21.11.


Mitä Alfa-kurssilla tapahtuu?

Alfa-kurssilla keskitytään niihin kristinuskon ydinkohtiin, joista kaikki kirkkokunnat ovat samaa mieltä. Jokainen tapaaminen kattaa evankeliumin keskeisen sanoman helposti seurattavalla tavalla, ja jättää osallistujille tilaa keskustella ja kysyä.

Tapaamiset alkavat tutustumiseen, rentoutumiseen sekä ystävyyssuhteiden muodostamiseen varatulla ajalla. Tästä jatketaan alustuksiin, joiden tarkoituksena on herättää keskustelua. Jokainen alustus on noin kolmenkymmenen minuutin mittainen.

Kenties tärkein osa Alfaa on mahdollisuus kertoa mitä ajatuksia ja ideoita alustus herätti ja keskustella asioista pienryhmissä. Keskusteluissa on mahdollisuus kuulla muiden näkemyksiä ja jakaa omia ajatuksia rehellisessä, ystävällisessä ja avoimessa ilmapiirissä.


Mitkä ovat Alfan taustat?

Alfa syntyi vuonna 1977, Holy Trinity Brompton (HTB) -nimisessä Lontoolaisseurakunnassa. Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa ovat kokeilleet Alfaa. Materiaalit on käännetty 112 eri kielelle. Alfa Suomi on rekisteröity yhdistys Suomessa.

Lisätietoja Alfasta löydät Alfa Suomen kotisivuilta.


Lisätietoja:

Pastori Markus Ek

050 441 6266

markus.ek@evl.fi