07.12. Onneksi olkoon: Sampsa | Palaute
Koko Helsinki

Suvivirsi soi! – tule mukaan laulamaan

Vuosaaren seurakunta

24.05.2021, 11:54
Ensi viikonloppuna turuilla ja toreilla soi Suvivirsi! Tule mukaan laulamaan!
Laulava lintu sinistä taivasta vasten, suvivirren aloitussanat:

Ensi viikonloppuna turuilla ja toreilla soi Suvivirsi! Tule mukaan laulamaan!

Suvivirsi kuuluu olennaisesti suomalaiseen kesän aloitukseen. Vielä tänä vuonnakaan emme voi kokoontua yhdessä juhliin laulamaan Suvivirttä, mutta silti jokainen voi omalla äänellään kiittää alkavasta kesästä.

Tule mukaan veisaamaan Suvivirttä 29.–30.5.

Esimerkiksi Espoon tuomiokirkkoseurakunta on Facebookissa kutsunut ihmiset ympäri Suomea veisaamaan Suvivirttä lauantaina 29.5. klo 18. Suvivirren sunnuntaita vietetään ympäri maan 30.5., jolloin Suvivirsi kaikuu jumalanpalveluksissa. Mukaan Espoon tapahtumaan pääset täällä.

Gospel Helsinki -kuoro on tehnyt oman tulkinnan Suvirrestä. Kuuntele ja katsele Gospel Helsinki –kuoron Suvivirsi YouTubessa.

Myös Gospel Covertajilta ilmestyy perjantaina 28.5. Suvivirrestä uusi musiikkivideo, joka on nähtävissä tuolloin esimerkiksi Kirkko Suomessa YouTubekanavalla. Gospel Covertajien Suvivirsi on nähtävissä 28.5. alkaen.

Suvivirsi haaste

Haastamme kaikki veisaamaan Suvivirttä viikonloppuna. Kerro ja ota kuva, missä on Suomen komein paikka veisata Suvivirttä. Jaa kuva tai video, jossa Suvivirttä veisaat, Instagramiin #suomenkomeinsuvivirsi #suvenkomeinsuvivirsi #finlandsfinasteblomstertid ja vaikkapa kotipaikkasi mukaan esim. #stadinkomeinsuvivirsi