20.05. Onneksi olkoon: Lilja, Karoliina, Lilli, Lila | Palaute
Koko Helsinki

Suvivirsi 2021, kolme vuosisataa Suvivirren historiaa ja Suvivirsi lapsille - katso videot täältä

21.05.2020, 13:36 /  päivitetty 04.06.2021, 15:45
Suvivirsi soi taas ja kesäloma alkaa. Katso täältä iki-ihanat Suvivirsi-videot lasten ja nuorten laulamana ja historia asiantuntijan kertomana.
Malmin seurakunnan Suvivirisi

Malmin seurakunnan suvivirsi 2021!

Katso tämän vuoden ihana Suvivirsi-video! Lasten ja nuorten videossa mukana olivat:Petri Seppä, Rasmus Marttila, Veera Miettinen, Anna Oksanen, Emma Rastas, Elise Heikkilä, Ella Paajanen, Zozo Ala-Kokko, Kia Ohvo, Lilian Westerberg sekä tuore kasvatuksen pappi Minna Kumpukallio.Jo joutui armas aika -virren on sovittanut Petri Seppä ja seurakunnan nuorisomuusikko Lissu Elenius. Video on Malmin kasvatuksen tiimi tuotantoa 2021.


Jo joutui armas aika - Suvivirren kolme vuosisataa

Kirkkohistorian dosentti ja pastori Esko M. Laine avaa Suvivirren historiaa. Virsi syntyi keskellä 1600-luvun lopun nälkävuosia. Vuosisatojen saatossa siitä on tullut kuitenkin suomalaista kansallisomaisuutta, joka ylistää kesän puhkeamista kukkaan. Ohjelma avaa elävästi Suvivirren kulttuurisia merkityksiä eri aikakausina ja sen yllättävää ajankohtaisuutta poikkeusajan Suomessa. Katso täältä!

Esko M. Laineen Suvivirren taustoitus löytyy myös nettiartikkelina, täältä.


Marin ja Margitin kesäretki – Iloisia suvilauluja

Musiikkikasvatuksen huippuammattilaisen, kanttori Mari Torri-Tuomisen suunnittelema musiikkihetki 5-9 vuotiaille. Torri-Tuomisen kanssa mukana lastenohjaaja Margit Jukanen. Ohjelmassa nähdään neljä kevätlaululeikkiä, tehdään kivaa kevätpuuhaa sekä lauletaan lopuksi Suvivirsi. Ohjelmaan ei sisälly hartaussisältöä, joten se sopii kaikille katsomuksesta riippumatta. Katso täältä