23.09. Onneksi olkoon: Mielikki, Minja, Miisa | Palaute
Koko Helsinki

Messut syksyllä 2021 - katso su 26.9. tiedot täältä

Malmin seurakunta

28.08.2021, 11:20 /  päivitetty 22.09.2021, 14:20
Tervetuloa kirkkoon! Joka sunnuntai neljästä viiteen messua eri puolella seurakuntaa. Katso tulevan sunnuntain tiedot täältä.
Malmin messut 2021

Tervetuloa yhteiseen messuun

Sunnuntai on kristittyjen pyhäpäivä. Tule lähikirkkoon tai tutustu messuun toisaalla!

Syksyllä 2021 seurakunnan messut toteutetaan kokoontumisrajoitusten mukaisesti turvavälein. Huolehdithan messuun tullessasi omasta ja toisten turvallisuudesta koronatilanteen huomioiden. Suntiomme neuvovat sinua paikan päällä.

Sunnuntai 26.9. Kristus vapauttaa etsimään Jumalan tahtoa

Päivän evankeliumissa Jeesus puhuu siitä, miten pitäisi suhtautua sääntöihin. Sapatti on ihmistä varten, eikä ihminen sapattia, hän toteaa. Omaa elämää ei tarvitse rakentaa opittujen sääntöjen noudattaamisen eikä muiden mielipiteiden varaan. Kristus päästää seuraajansa vapauteen ihmisten asettamista rajoituksista, mutta kutsuu etsimään totuutta ja rakkautta. Kristuksen rakkaus näyttää suunnan elämälle, teoille ja valinnoille. Lue päivän tekstit täältä

Messu Malmin kirkossa klo 10

Messun toimittavat pastori Anita Olli ja pastori Esko M. Laine, kanttorina on Timo Olli.

Messu Pihlajamäen kirkossa klo 11 Verkoston kanssa

Mukana myös Malmin seurakunnan pappi Markku Arola.

Messu Puistolan kirkossa klo 12 ja klo 17

Päivällä mukana pastori Aleksi Vainikka ja kanttori Kaisu Rauhamaa. Illalla Valon messu, jossa puhe Minna Valtonen.

Perhemessu ja syyssunnuntai Viikin kirkossa

Perhemessu klo 10. Mukana Pihlajanmarjat-lapsikuorolaisia. Klo 11 kasvissosekeittoa ja askartelua, kepparirata. Klo 12 lauluhetki, vanhoja ja uusia syyslauluja. Mukana pastori Sari Hakuri, pastori Petri Jukanen, lastenohjaaja Margit Jukanen ja kanttori Mari Torri-Tuominen.


Syksyllä 2021


M‍almin kirkon messu klo 10

Seurakunnan pääkirkossa syksyllä 2021 muun muassa perhemessu 31.10.


Viikin kirkon messu klo 10

Viikin kirkossa syksyllä 2021 kaksikielinen messu (suomi-englanti) sunnuntaina 19.9. ja 24.10., ja perhemessu 26.9. ja 3.10.

Pihlajamäen kirkon messu yhdessä Verkoston kanssa klo 11

Verkoston messu on koko seurakunnan yhdessä toteuttama tapahtuma, josta vastaavat Verkosto-messun vapaaehtoiset ja pappi. Mukana messussa aina myös Malmin seurakunnan oma pappi ja usein myös lastenohjaaja.

Messussa on bändi, paljon musiikkia, ylistystä, opetusta, rukousta ja ehtoollinen. Messun jälkeen lounasjatkot ja ruokajakelu. Pyhäkoulu yhdessä ryhmässä 3-12-vuotiaille.

Pihlajamäen kirkossa on koko perheen tapahtuma joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina. 3.10 enkelikekkerit klo 12.30-15. Lapsille toimintaa, kertomushetki, välipalaa ja herkkuja.


Puistolan kirkon messut kutsuvat tekemään yhdessä

Messu joka sunnuntai.

26.9. klo 12 Tehdään yhdessä -messu.

26.9. klo 17 Valon messu.

3.10. Mikkelinpäivän perhemessu ja brunssi klo 11. Mukana Laulupuun lapsikuorolaisia.


Valon messu Tapanilan kirkossa kerran kuussa

Valon messu on paljolti vapaaehtoisten toteuttama messu, jossa on paljon iloista musiikkia ja rento meininki! Voit levähtää rauhassa ja saat voimaa koko viikoksi. Valon messu Tapanilan kirkossa sunnuntaina 12.9.,10.10 ja 14.11.

Messu on alle tunnin mittainen ja sen sisällä on rukoushetki lauluineen ja rukousalttareineen. Uskoa ja elämää pohditaan Raamantuntekstien ja opetuksen kautta. Rukoillessa käännymme Jumalan puoleen, toiveita ja huolia jakaen.Voit levähtää rauhassa ja saat voimaa koko viikoksi.

Kirkasvalohoitoa suoraan sydämeen. Katso lisää https://www.facebook.com/valonmessu/