22.03. Onneksi olkoon: Viktor, Vihtori | Palaute
Koko Helsinki

Leireiltä ja kirkkoöistä syntyy muistoja!

Malmin seurakunta

17.12.2022, 11:02 /  päivitetty 20.03.2023, 08:21
Kevään leirien ja kirkkoöiden ilmoittautuminen aukeaa 2.1. klo 9. Leirien hinta on 35€ ja kirkkoyöt ovat maksuttomia. Osallistujapaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
keltaisella taustalla lapsia kulkemassa vasemmalta oikealle telttaan, jossa on kolme lasta.

”Kirkkoyö on kuin leiri, mutta kaupungissa”

Junnut valtaavat Tapanilan kirkon kevään aikana maksuttomien ja suosittuja kirkkoöiden merkeissä. Kirkkoöissä vietetään yhteistä aikaa erilaisten aktiviteettien parissa sekä samalla pääsee kokemaan mitä tuntuu nukkua kirkossa. Luvassa vauhdikasta menoa!

Kevään aikana järjestetään kaksi eri teemaista kirkkoyötä junnuille (1 – 7 lk.). Malmin seurakunnan kirkkoyöt ovat ensisijaisesti seurakuntamme alueella asuville tai alueen kouluja käyville junnuille. Kirkkoyöt ovat maksuttomia. Kirkkoyö on kuin leiri, mutta kaupungissa kirkolla. Kirkkoyö on mahtava tapa päästä tutustumaan uusiin tyyppeihin ja päästä kokemaan pientä seikkailun tuntua.

Ilmoittautuminen alkaa 2.1.2023 klo 9. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.‍

15. – 16.4. Potter -kirkkoyö

Oletko aina halunnut tehdä tutkimusmatkan Potterin kanssa Tylypahkaan? Entä kokeilla Tylypahkasta tuttuja asioita? Lähde meidän kanssamme seikkailulle Potterin taikakouluun, mitä kaikkea illan aikana voikaan tapahtua?

Kirkkoyöhön osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla lukenut Potter –kirjoja tai katsonut elokuvia. Kirkkoyö alkaa 15.4. klo 14 ja päättyy 16.4. klo 12. Kirkkoyössä tarjolla on päivällinen, iltapala, aamupala ja lounas.

Lisätietoja: Niina Penttinen, niina.penttinen(a)evl.fi

‍Kirkkoyö on täynnä.