02.06. Onneksi olkoon: Venla | Palaute

Koko Helsinki

  • Valkoinen valikkosymboli, kolme vaakaviivaa päällekkäin

Kesän 2020 jumalanpalvelukset verkossa ja ulkona

Kannelmäen seurakunta

14.05.2020, 11:40 /  päivitetty 14.05.2020, 12:57
Kesällä Kannelmäen seurakunnan jumalanpalveluksiin pääsee osallistumaan sekä etänä verkossa että ulkoilmassa.
Kannelmäki_Malminkartanon kappeli

Kesäkuussa 7.6., 14.6. ja 21.6. klo 11 jumalanpalvelukset lähetetään suorana lähetyksenä Facebook-sivullemme facebook.com/kannelmaenseurakunta. Mukaan pääsee etäyhteydellä myös verkkosivuillamme. Lähetys Malminkartanon kappelilta käynnistyy jo noin klo 10.40 ja jumalanpalvelus alkaa klo 11. Sunnuntain 21.6. jumalanpalvelus on nauhoitettu etukäteen, mutta myös sen pääsee katsomaan Facebookissa ja verkkosivuilla klo 11.

Juhannuspäivänä lauantaina 20.6. klo 11 vietetään messu ulkoilmassa Malminkartanon kappelin pihalla. Tervetuloa mukaan!

Sunnuntaista 28.6. alkaen kaikki Kannelmäen seurakunnan messut vietetään samoin ulkona Malminkartanon kappelin pihalla klo 11. Seurakunta varaa kappelin pihalle tuoleja turvavälein messujen ajaksi.

Huolehdimme turvallisuudesta. Noudatamme huolellisesti viranomaisten antamia poikkeusoloja koskevia ohjeistuksia.

Seuraamme viranomaisohjeita ja ohjeiden mahdollisia muutoksia. Toimimme tilanteen vaatimalla tavalla. Verkkosivuillamme tiedotamme ajantasaisesti seurakunnan palveluista ja toiminnasta poikkeusolojen aikana.

Messut Kannelmäen kirkossa: Kirkko ja seurakuntakeskus on suljettu ilmastointikoneen remontin ajaksi ainakin elokuun puoleenväliin saakka. Messut pidetään Kannelmäen kirkossa sitten kun kirkon ilmastointikoneen remontti valmistuu.