24.11. Onneksi olkoon: Lempi, Lemmikki, Sivi | Palaute
Koko Helsinki

Katso Munkkiniemen seurakunnan Sunnuntaikirkkoa verkossa

Munkkiniemen seurakunta

20.03.2020, 12:37 /  päivitetty 25.06.2020, 13:23
Kännykkä naisen käsissä ulkoilmassa

Munkkiniemen seurakunta lähettää verkossa Sunnuntaikirkon, joka toteutetaan ilman paikalla olevia seurakuntalaisia. Voit seurata sitä joko seurakunnan Facebook-sivuilla tai seurakunnan verkkosivujen kautta.

Sunnuntain 28.6. kirkkohetki julkaistaan täällä klo 11.

Sunnuntaikirkon seuraamiseksi sinulla on oltava jokin laite, jossa on internet-yhteys (älypuhelin, tietokone tai tablettitietokone). Voit avata lähetyksen Munkkiniemen seurakunnan verkkosivuilta. Sivujen etusivulla on kuvake Facebookiin.

Sinun ei ole välttämätöntä rekisteröityä Facebookin käyttäjäksi, jos et ole käyttäjä. Lähetyksen katselu onnistuu myös rekisteröitymättömiltä käyttäjiltä. Voit milloin tahansa lopettaa lähetyksen katselun ja jatkaa sitä myöhemmin uudestaan.

Vaihtoehtoisesti voit mennä suoraan Facebookiin sivulle www.facebook.com/munkkiniemenseurakunta

Verkoston jumalanpalvelukset Munkkiniemen kirkossa

Jumalanpalvelusyhteisö Verkoston messuun voi osallistua jälleen Munkkiniemen kirkossa sunnuntaisin kello 17 alkaen. Myös Verkosto Online -lähetystä voi seurata osoitteessa www.verkosto.net sunnuntaisin kello 17. Messun jälkeen jatkoilla jutellaan eri teemoista ja netin kautta saatujen kommenttien pohjalta.

Messu pyritään järjestämään mahdollisimman turvallisesti. Sunnuntaisin otetaan sisään kerrallaan 100 henkilöä kirkkoa kohden, minkä vuoksi paikat tulee varata etukäteen. Ilmoittautuminen on avoinna aina kaksi viikkoa kerrallaan, joten jos kuluvan viikon messu on jo täynnä, voit varata paikan seuraavalle viikolle. Tästä voit varata paikan messuun.

Pyhäkoulu jatkuu netissä Verkosto Lapset -YouTube-kanavalla. Kirkoilla ei ole erikseen lapsille järjestettyä toimintaa kesän messujen yhteydessä.

Verkosto suosittelee ensisijaisesti osallistumista Onlinen kautta, esimerkiksi niille, jotka itse tai joiden perheenjäsen kuuluu johonkin koronatartunnan riskiryhmään.