22.05. Onneksi olkoon: Hemminki, Hemmo | Palaute
Koko Helsinki

Isoseksi Vuosaaren ripareille 2022 – hae mukaan täällä

Vuosaaren seurakunta

16.01.2022, 21:02 /  päivitetty 17.01.2022, 17:17

Isoshaku Vuosaaren seurakunnan ripareille 2022 on avattu

Hae paperihakemus Valon kahvilasta tai tulosta tältä sivulta.

Täytä paperinenhakemus ja palauta se ohjeiden mukaisesti.

Täytä myös sähköinen lomake (linkki alla).

Isoshaun sähköinen osa 2022 TÄYTÄ MYÖS TÄMÄ

Lisätiedot isoshausta ja valinnoista:

Isoseksi hakeminen

Isoshaussa henkilötiedot täytetään paperiseen hakulomakkeeseen jonka voi hakea Valosta tai tulostaa tältä sivulta (linkki ylempänä). Lisäksi tiedot täytetään sähköisesti (linkki ylempänä). Tämä nopeuttaa hakemusten käsittelyä.

Täytä hakemus ja tiedot nettiin huolellisesti. Valitse sinulle sopivista leireistä vähintään viisi ja numeroi ne järjestykseen (1) mieluisin vaihtoehto, (2) toiseksi mieluisin vaihtoehto, jne. Jos jostain syystä sinulle käy vain joku tietty leiri, kerro syy tähän perusteluissa jotka voit kirjoittaa hakemuksen reunaan. Tällöin kuitenkaan leiripaikan saaminen ei ole varmaa.

Jos sinulla on kaveritoive, täyttäkää hakemuksenne yhdessä niin, että leiritoiveenne ovat samat ja niitatkaa hakemukset kiinni toisiinsa ennen palauttamista. Tällöin hakemuksianne käsitellään samassa nipussa. Kaveritoive voi koskea vain yhtä henkilöä, jos useampi kuin kaksi hakemusta on nidottu yhteen, irrotetaan hakemukset toisistaan ja ne käsitellään erillisinä hakemuksina.

Isoseksi voivat hakea kaikki isoskoulutuksen käyneet, tai vielä siinä mukana olevat.

Appariksi (apuohjaajaksi) voivat hakea jo kokeneemmat isoset, joilla on vähintään kahden rippikoulun isoskokemus.

Valinnat julkaistaan isoskoulutusillassa 10.2. sekä sen jälkeen nettisivulla www.hgc.fi (etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain).

Tärkeää huomata: Jos isospaikkoja ei riitä kaikille hakeneille, vaikuttaa nuorten toimintaan osallistumisen aktiivisuus ja isoskoulutukseen osallistumisaktiivisuus paikan saamiseen. Leiripaikka annetaan ensisijaisesti silloin aktiivisimmille.

Isoskoulututettavat – Isoskoulutuksen suorittaminen ja Isoskoulutusleirille osallistuminen on edellytys isospaikan saamiselle – isospaikan menettää, jos ei osallistu koulutukseen/leirille tai tee korvaavia tehtäviä.