07.12. Onneksi olkoon: Sampsa | Palaute
Koko Helsinki

Ilmainen e-kirja kirkon uudistuvasta työkulttuurista

02.06.2020, 06:31 /  päivitetty 03.06.2020, 15:26
Nyt julkaistava ilmainen e-kirja nostaa esiin kirkollista perustehtävää uudella tavalla ja joskus uusissa paikoissakin toteuttavat pop-upit.
Senän läpi murtautuvassa naisen kädessa megafoni, kuvassa feminiinit sävyt

Pähkähullusta ideasta voi tulla seurakunnan uusi onni. Kun ideat ovat loppu ja kokeilukulttuuri minimissä, tämä kirja voi tarjota uuden alun. Pop-up-kirkko nostaa esiin kirkolliset pop-upit. Hääyö Vantaalla, Futiskirkko Helsingissä, Syntisten veisuut Tampereella, siinä muutamama esimerkki. Nyt pääsevät ääneen pop-upien pioneerit, tekijät, näkijät ja kokijat sekä teologian ja viestinnän asiantuntijat. Kirja muodostaa kattavan näkökulman kirkon muuttuvaan toimintakulttuuriin.

Salla Rannan kirjoittamassa kirjassa ääneen pääsevät muun muassa Käytännöllisen teologian professori Henrietta Grönlund, Hensingin piispa Teemu Laajasalo, Paavalin kirkkoherra Kari Kanala ja yhteisöpappi Tuuli Aitolehti.

Kirja on luettavissa syyskuun 2020 asti tätä sivulta ilmaiseksi. Kirjaprojekti sai Helsingin seurakuntayhtymän Luther Plus -innovaatiotukea. Pop-up-kirkko on kirjoitettu helppolukuisen oppikirjan tyyliin. Sen avulla voi oppia ja saada uusia, kaivattuja ideoita ja rohkeutta ideointiin.

Lue Pop-up kirkko tästä.