11.12. Onneksi olkoon: Tatu, Taneli, Daniel | Palaute | På svenska | In English

Koko Helsinki

Tervetuloa mukaan Gospelia kaikille Mass Choirin uuteen kauteen

31.08.2018, 08:47 /  päivitetty 10.09.2018, 12:34
Tammikuussa alkanut neljän seurakunnan kaksivuotinen yhteishanke Gospelia kaikille Mass Choir jatkuu syyskuussa. Hankkeen tarkoitus on antaa jokaiselle kiinnostuneelle mahdollisuus kokeilla ja laulaa gospelia. Kevään aikana suurkuoroon osallistui 270 laulajaa, ja kevään konsertti Helsingin Musiikkitalossa oli loppuunmyyty.

Suurkuoro harjoittelee sunnuntaisin kello 15–17, mukaan voi tulla ensimmäisellä kerralla tai myöhemmin eli 28.10. ja 25.11. Syyskauden kerrat ovat:

  • 16.9. Meilahden kirkko, Pihlajatie 16
  • 28.10. Temppeliaukion kirkko, Lutherinkatu 3
  • 25.11. Meilahden kirkko
  • 9.12. Vanhakirkko, Lönnrotinkatu 6, joulukonserttiharjoitu

Kausi huipentuu Gospel Christmas -konserttiin Temppeliaukion kirkossa lauantaina 15.12. kello 19.


Hanketta vetää ja kuoroa johtaa Meilahden seurakunnan A-kanttori, musiikin maisteri Nina Pakkanen. Syyskauden harjoituksissa Ninan rinnalla ovat tanssija-koreografi Elina Lähde sekä laulaja-säveltäjä Ville Laaksonen. GH Bändissä soittavat saksofonisti-pianisti Joonatan Rautio, lyömäsoittaja Sami Koskela ja basisti Juho Kivivuori. Hankkeen käytännön toteuttaja on Gospel Helsinki ry.

Ilmoittautuminen Gospelia kaikille Mass Choiriin sähköpostilla: gospeliakaikille@gmail.com

Ajankohtaista tietoa Facebook: gospelia kaikille mass choir.

***

Lyhyt esittely Gospelia kaikille Mass Choirin sisällöstä:

Puhutteleeko gospel sydäntäsi? Saako rytmimusiikki lanteesi keikkumaan? Haluatko laulaa mukana? Houkutteleeko esiintyminen?

Tule mukaan opettelemaan gospelin laulamista, rytmiä ja liikettä Nina Pakkasen, Stadin rautaisimman gospelkuoronjohtajan kanssa!

Emme pahastu osaamisesta, isommassa porukassa on kivempaa!

Emme edellytä osaamista, tämä on sinulle joka haluat kokeilla ja oppia.

Opettelemme pääosin korvakuulolta gospellauluja yksi- ja moniäänisesti, maistelemme Complete Vocal -tekniikkaa ja gospelsoundia sekä rytmikkääseen gospellaulamiseen kuuluvaa liikkumista.

Ensimmäinen kerta on siis sunnuntaina 16.9. kello 15-17 Meilahden kirkossa, Pihlajatie 16, Helsinki. Osallistumismaksu on 30€/kausi, tulit sitten mukaan heti ensimmäisellä kerralla tai myöhemmin. Kausi huipentuu keikkaan joulukuussa.