03.08. Onneksi olkoon: Nea, Linnea, Neea, Vanamo | Palaute
Tuomiokirkkoseurakunta

Uusia rajoituksia seurakunnan toimintaan  – Tuomiokirkon jumalanpalvelukseen voi osallistua edelleen verkossa

Tuomiokirkkoseurakunta

20.11.2020, 17:15 /  päivitetty 26.11.2020, 13:11
Kuvassa diakoniatyöntekijä ja asiakas maskit kasvoillaan

Tuomiokirkkoseurakunta noudattaa Helsingin hiippakunnan ja viranomaisten antamia suosituksia ja rajoituksia. Hiippakunnan pe 20.11. antamien ohjeiden mukaisesti seurakuntien sisätiloissa järjestettävien yleisötilaisuuksien enimmäishenkilömäärä on 20 henkilöä seuraavien 3 viikon ajan maanantaista 23.11. alkaen. Seurakuntien yleisötilaisuuksiksi lasketaan kaikki seurakuntien omissa tiloissa toteutuvat tilaisuudet.

20 henkilön osallistujamäärän rajoitus koskee myös jumalanpalveluksia. Tähän osallistujamäärään lasketaan mukaan myös jumalanpalveluksen toimittajat. Tuomiokirkkoseurakunnan kirkoissa ei vietetä ehtoollista kolmeen viikkoon ma 23.11. alkaen. Tuomiokirkon sunnuntain jumalanpalvelukseen ei ole toistaiseksi mahdollista osallistua paikan päällä.

Tällä hetkellä suosittelemme, että seurakunta osallistuu jumalanpalvelukseen verkkolähetyksemme kautta seurakunnan Facebookissa ja Youtube –kanavalla. Jumalanpalvelus lähetetään joka sunnuntai klo 10 Tuomiokirkosta. Näin voimme yhdessä toimia sen eteen, että joulua saataisiin viettää mahdollisimman normaaliin tapaan.

Tarjoamme mahdollisuutta keskusteluun tai huolien jakamiseen joka päivä puhelimitse klo 9-21 numerossa 09 2340 6102. Puhelimeen vastaa seurakunnan työntekijät ja käydyt keskustelut ovat luottamuksellisia.

Huomioithan, että nettisivujemme tapahtumakalenteri ei tällä hetkellä ole täysin ajan tasalla uusista rajoituksista johtuen.

Siunausta kaikille - pidetään huolta toisistamme!