18.04. Onneksi olkoon: Valto, Valdemar | Palaute
Tuomiokirkkoseurakunta

Töihin tuomiokirkkoseurakuntaan?

10.01.2023, 14:53
Etsimme kokenutta kirkonpalvelijaa, jolla on intoa ja näkyä vapaaehtoistyön kehittämiseen.
Kuvassa Helsingin tuomiokirkko ja teksti; Avoimet työpaikat

Haemme Tuomiokirkon kryptan suntiota.

Tuomiokirkon krypta on yksi Helsingin käytetyimpiä ja rakastetuimpia seurakuntatiloja. Kryptan runsaaseen, ympärivuotiseen toimintaan sisältyy jumalanpalveluksia, konsertteja, taidenäyttelyitä, vastaanottoja, laajaa vapaaehtois- ja kahviotoimintaa sekä monenlaisia seurakunnallisia ja kirkollisia tilaisuuksia ja juhlia.

Kryptan suntio osallistuu toiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen osana Tuomiokirkonmäellä toimivaa suntiotiimiä sekä vastaa kryptan siivouksesta. Lisäksi hän koordinoi Katajanokan seurakuntakodin toimintaa. Tehtävä edellyttää sitoutumista kirkonpalvelijan epäsäännöllisiin työaikoihin, myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Etsimme kokenutta kirkonpalvelijaa, jolla on intoa ja näkyä vapaaehtoistyön kehittämiseen. Arvostamme suntion (seurakunta- ja hautauspalvelualan) ammattitutkintoa, esteettistä silmää, kohtuullista IT-laitteiden hallintaa, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja, kielitaitoa, joustavuutta ja vahvaa sitoutumista kirkon työhön.

Viran palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 402 mukaan (vähimmäispalkka 2.092,17 euroa), jonka lisäksi tulevat mahdollinen kokemuslisä ja soveltuvin osin maksettavat työaikakorvaukset. Virkasuhteessa noudatetaan Kirkon yleistä virka- ja työehtosopimusta. Hakijan on oltava Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkaan kuuluu kuuden (6) kuukauden koeaika. Virka tulee ottaa vastaan 1.3.2023 tai sopimuksen mukaan. Virkaa haetaan sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta. Hakuaika päättyy maanantaina 23.1.2023 klo 12. Työhaastattelut järjestetään torstaina 23.1.2023.

Lisätiedot

Tiedusteluihin vastaavat mainitun viran lähiesihenkilö, aluesuntio Carla Ihatsu (050-562 5465, carla.ihatsu@evl.fi) tai Tuomiokirkkoseurakunnan pääsuntio Petri Oittinen (050-500 4194, petri.oittinen@evl.fi).

Meistä lyhyesti

Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan arvoja ovat rohkeus, oikeudenmukaisuus ja yhteisöllisyys. Seurakunta toimii Helsingin ydinkeskustassa ja sen alueella asuu yli 50.000 ihmistä. Tuomiokirkkoseurakuntaan kuuluu n. 30.000 jäsentä. Kaikkia heitä ja muita Helsingin keskustassa työtä tekeviä ja vierailevia varten seurakunnassa on yli 50 työntekijää.