15.07. Onneksi olkoon: Rauni, Rauna | Palaute
Tuomiokirkkoseurakunta

Jätkäsaarelaisia ja ruoholahtelaisia kutsutaan mukaan Jätkäsaaren kappelin ideapajaan

Tuomiokirkkoseurakunta

23.03.2017, 14:15

Jätkäsaaren kappeli aloittaa toimintansa vuoden 2018 alussa. Yhdessä rakentamalla saamme kappelista jätkäsaarelaisten ja ruoholahtelaisten näköisen paikan. Uuden kappelin toimintaa ideoidaan maanantaina 27.3. klo 18 Ruoholahden kappelissa (Selkämerenkatu 1, sisään konservatorion puolelta).

Jätkäsaaren uudessa kappelissa on tilaa syvälle ja avaralle hengellisyydelle, olohuonemaiselle fiilikselle, monipuoliselle toiminnalle ja erilaisten ihmisten kohtaamiselle. Mitä sinä toivoisit siellä järjestettävän?

Ideapaja on kaikille avoin foorumi. Ideoita työstetään ohjatuissa ryhmissä, joiden aiheina ovat esimerkiksi hengellisyys, taide, yhteisöllisyys, harrastukset, eri-ikäisten tarpeet ja viestintä. Jätkäsaaren kappelin rakentamiseen tarvitaan monenlaisia ihmisiä: soittajia, laulajia, roudareita, kuvaajia, somettajia, räsymaton kutojia, kirkon auki pitäjiä, rukoilijoita ja kuuntelijoita.

Ideapajassa näkyy asukkaiden ja seurakunnan yhteistyö. Jätkäsaaren ja Ruoholahden uusi innokas kuoro Kanavan Kaiku laulaa ensimmäisen keikkansa, ja ennen ideapajan alkua Jätkäsaari-seura viettää kevätkokoustaan Ruoholahden kappelissa klo 17.30. Tervetuloa myös tähän kokoontumiseen! Tarjolla on myös kahvia, teetä ja pientä purtavaa. Tule mukaan luomaan uutta!

Lisätietoa voi kysellä Jätkäsaaren ja Ruoholahden pappi Hannu Varkilta p. 050 5121 820 tai hannu.varkki@evl.fi