10.07. Onneksi olkoon: Saima, Saimi | Palaute
Tuomiokirkkoseurakunta

Cathedral Shop ja Café Krypta palvelevat Tuomiokirkolla kesän ajan

Tuomiokirkkoseurakunta

25.05.2020, 17:41 /  päivitetty 26.05.2020, 10:27
Tuomiokirkon tapulissa sijaitseva Cathedral Shop, kuvan keskellä pöydillä erilaisia lahjatavaroita ja matkamuistoja, takana seinä, jonka edessä pöytä ja hyllyjä joissa myös matkamuistoja ja lahjatavaroita.

Helsingin tuomiokirkon tasanteen sivupaviljongissa Tapulissa toimii kesällä seurakunnan Cathedral Shop. Kauppa palvelee sekä kaupunkilaisia että matkailijoita. Myynnissä on postikortteja, lahjatavaroita, matkamuistoja Helsingistä sekä kotimaisia käsityötuotteita. Cathedral Shopista voit ostaa sopivan muistamisen vaikkapa ripille pääsevälle sukulais- tai kummilapselle!

Cathedral Shopista löydät myös kahvia, teetä, Kolmen kaverin jäätelöä ja pientä välipalaa. Lisäksi myynnissä on Tuomiokirkon omaa kahvia mukaan kotiin tai lahjaksi.

Cathedral Shop sijaitsee Senaatintorilta katsottuna Tuomiokirkon tasanteen vasemmassa kulmassa omassa rakennuksessaan.

Kauppa on avoinna toukokuun viimeisellä viikolla ma-pe klo 10–14 ja kesäkuusta eteenpäin ma-su klo 10–16.

Uusi kahvila Kryptaan

Tuomiokirkon kryptassa avataan 1.kesäkuuta uusi Café Krypta. Krypta sijaitsee kirkon alapuolella osoitteessa Kirkkokatu 18. Se on kauan sitten toiminut esimerkiksi kirkon pannuhuoneena. Café Kryptassa voit nauttia leivonnaisia sekä virvokkeita sisällä viileässä ja tunnelmallisessa Kryptassa tai ottaa ne mukaasi Helsingin parhaalle eväspaikalle, aurinkoisille Tuomiokirkon portaille.

Lisäksi kahvilassa on tarjolla vegaaninen keittolounas päivittäin klo 11–15. Myös keiton voi ostaa mukaan.

Café Krypta on avoinna 1.6. alkaen elokuun loppuun asti ma-pe klo 11–17.

Sekä Cathedral Shopissa että Café Kryptassa noudatetaan viranomaisten ohjeita ja huolehditaan hygieniasta huolellisesti koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi.