25.06. Onneksi olkoon: Uuno | Palaute | På svenska | In English

Tuomiokirkkoseurakunta

Ajan merkit ‑saarnasarja alkaa tammikuussa 2019

Tuomiokirkkoseurakunta

20.12.2018, 09:09 /  päivitetty 17.06.2019, 11:32
Tammikuussa 2019 Tuomiokirkkoseurakunnassa käynnistyy yhteiskunnallisten saarnojen sarja Ajan merkit. Kevään ajan joka kuukauden viimeisen sunnuntain Tuomiokirkon messussa kuullaan puhetta maailmasta, yhteiskunnasta ja ihmisestä.

Ajan merkit -saarnoja pitävät yhteiskunnalliset vaikuttajat. Tammikuussa kuullaan Vanhustyön keskusliiton toiminnanjohtaja Anni Lausvaaraa, helmikuussa Suomen luonnonsuojeluliiton viestintäpäällikkö Matti Nieminen, maaliskuussa päätoimittaja emerita Reetta Meriläinen, huhtikuussa Väestöliiton asiantuntijalääkäri Raisa Cacciatore ja toukokuussa Siirtolaisuusinstituutin toimitusjohtaja Tuomas Martikainen.

– Tuomiokirkkoon on vuosikymmenten ajan kokoontunut niin päättäjiä kuin yhteiskunnallisia vaikuttajia kuulemaan Jumalan Sanaa. Nyt on aika kuulla yhteiskunnallisia puheenvuoroja ja peilata niitä kristityn kutsumukseen ja vastuuseen, sanoo saarnasarjaa suunnitellut seurakuntapappi Anna-Maija Viljanen-Pihkala.

Tuomiokirkon messu ja Ajan merkit -saarna sunnuntaina 27.1.2019 klo 10, saarnaamassa Vanhustyön keskusliiton toiminnanjohtaja Anni Lausvaara. Liturgina kirkkoherra Marja Heltelä ja avustavana pappina Anna-Maija Viljanen-Pihkala. Kanttorina Seppo Murto.

Saarnat tulevat kuunneltaviksi äänitallenteina alla olevaan tilaan tai tästä linkistä: https://www.spreaker.com/show/ajanmerkit