11.12. Onneksi olkoon: Daniel, Tatu, Taneli, Daniela | Palaute
Tuomiokirkkoseurakunta

27.4. Ilta hääpareille ja häitä suunnitteleville

17.04.2023, 11:52 /  päivitetty 18.04.2023, 10:53
Tahdon, tahdon -ilta on suunnattu sinulle, jolle häät kirkossa ovat ajankohtaiset tai olet muuten kiinnostunut kuulemaan kirkollisesta vihkimisestä tai avioliiton siunaamisesta.
Tilaisuudessa kuulemme erilaista häihin sopivaa musiikkia aina rakastetuimmista häämarsseista kauneimpiin yhteisvirsiin.
Kuvassa vaaleanpunaisella taustalla kaksi sormusta ja teksti; Tahdon, tahdon -ilta Tuomiokirkossa 27.4.2023

Tahdon, tahdon -ilta 27.4. klo 18 Tuomiokirkossa

Lämpimästi tervetuloa Tahdon, tahdon -iltaan Helsingin tuomiokirkkoon 27.4. klo 18 alkaen. Tahdon, tahdon -ilta on suunnattu sinulle, jolle häät kirkossa ovat ajankohtaiset tai olet muuten kiinnostunut kuulemaan kirkollisesta vihkimisestä tai avioliiton siunaamisesta.

Tilaisuudessa kuulemme erilaista häihin sopivaa musiikkia aina rakastetuimmista häämarsseista kauneimpiin yhteisvirsiin. Vastaamme käytännön kysymyksiin ja avaamme kirkkohäiden kulkua. Häiden askelmerkeissä on liikkumavaraa, jonka puitteissa oikeat sanat löytyvät varmasti aivan jokaiselle parille.

Kirkkosalissa järjestettävän tilaisuuden jälkeen olet tervetullut kirkon alakerrassa sijaitsevaan kryptaan, jossa on tarjolla iltakahvit sekä -teet. Paikalla olemme myös me papit, kirkkomuusikot ja suntiot vastaamassa mieltäsi askarruttavaan kysymyksiin. Tervetuloa kuulemaan lisää häistä, rakkauden juhlasta!