26.02. Onneksi olkoon: Nestori | Palaute
Tuomiokirkkoseurakunta

1. pääsiäispäivän videoitu jumalanpalvelus Tuomiokirkosta

Tuomiokirkkoseurakunta

Kalenteri ja kellosymboli12.04.2020 klo 10:00 - 11:00 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboliHelsingin tuomiokirkko, Unioninkatu 29, 00170 Helsinki

Osallistu jumalanpalvelukseen tästä linkistä.

Pääsiäispäivänä riemu kaikuu seurakunnassa: Kristus on ylösnoussut! Pääsiäisen sanoma on kristillisen uskon ydin ja perusta. Enkelin viesti saavuttaa tyhjän haudan edessä seisovat opetuslapset. Kristus on herätetty kuolleista, hän on voittanut kuoleman, synnin ja kadotuksen vallan.

Saarna Mari Kanerva, liturgia Hannu Varkki, avustavana pappina Yrjö Ikonen. Urut Harri Viitanen, kanttorina Risto Pulkamo.

Helsingin tuomiokirkon jumalanpalveluksiin on mahdollista osallistua sunnuntaisin klo 10 netin välityksellä Tuomiokirkkoseurakunnan Youtube-kanavalla. Jumalanpalveluksen tallenteen voit katsoa myös jälkikäteen sinulle parhaiten sopivana ajankohtana.

Youtube-kanavan löydät täältä.

Tuomiokirkkoseurakunnan Facebook-sivulla ja Youtubessa päivystää jumalanpalveluksen aikana seurakunnan työntekijä. Näissä kanavissa voit halutessasi keskustella tai kommentoida jumalanpalvelusta, tai pyytää vaikkapa esirukousta jonkin mielessäsi olevan asian puolesta.

Piispojen sopimuksen mukaisesti jumalanpalvelukset toimitetaan ilman ehtoollista ja siten, että paikalla ovat vain jumalanpalveluksen toimittajat. Kyseessä on varotoimenpide koronaviruksen leviämisen rajoittamiseksi.