18.05. Onneksi olkoon: Erkki, Eero, Eerik, Eerika, Eerikki, Erkka | Palaute
Tuomiokirkkoseurakunta

Keskusteluja kryptassa - ylilääkäri Juha Hänninen ja kirjailija Sirpa Kähkönen

Tuomiokirkkoseurakunta

Kalenteri ja kellosymboli06.05.2021 klo 17:30 - 18:30 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboliHelsingin tuomiokirkko, Unioninkatu 29, 00170 Helsinki, Helsingin tuomiokirkon krypta, Kirkkokatu 18, 00100 Helsinki

Keskustelusarjassa syvennytään vuoropuheluun arvoista ja ihmisyydestä Helsingin tuomiokirkon tunnelmallisessa kryptassa.

Puheenaiheet yltävät toivosta pelkoon, rakkaudesta häpeään ja oikeudenmukaisuudesta selviytymiseen. Kevään keskusteluissa on tarjolla seuraava kattaus:

  • 8.4. RAUHA – Valtiosihteeri Pilvi Torsti ja koomikko Ali Jahangiri
  • 15.4. PELKO – Terrorismitutkija Leena Malkki ja räppäri Mercedes Bentso
  • 22.4. RAKKAUS – Pääsihteeri Rosa Meriläinen ja kirjailija-ohjaaja Juha Hurme
  • 29.4. OIKEUDENMUKAISUUS – Ihmisoikeusaktivisti Ujuni Ahmed ja rikosylikomisario Thomas Elfgren
  • 6.5. TOIVO – Ylilääkäri Juha Hänninen ja kirjailija Sirpa Kähkönen
  • 13.5. KATEUS – Käsikirjoittaja Anna Brotkin ja professori Anu Kantola

Keskustelut vetää kirjailija-toimittaja Elina Hirvonen.

Kokoontumisrajoituksista johtuen kevään keskustelut käydään ilman yleisöä, mutta striimataan seurakunnan YouTube-kanavalle sekä Kirkko ja kaupunki -median Facebook-sivuille joka torstai 8.4.–13.5. klo 17.30–18.30.

Toivon mukaan syksyllä myös yleisöllä on mahdollisuus seurata keskustelua paikan päällä, Helsingin tuomiokirkon kryptassa.

Kaikki keskustelut julkaistaan myös tunnin mittaisina podcasteina. Keskusteluja kryptassa -podcastia voi kuunnella milloin tahansa 26. huhtikuuta alkaen mobiililaitteilla tai tietokoneella mm. Kirkko ja kaupungin sekä Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan nettisivuilta ja someakanavista, samoin Spotifysta, iTunesista ja SoundCloudista.