19.01. Onneksi olkoon: Heikki, Henri, Henna, Henrik, Henni, Henriikka, Henrikki | Palaute | På svenska | In English

Tuomiokirkkoseurakunta

Katajanokan seurakuntakoti

Tuomiokirkkoseurakunta

25.11.2019, 16:47
Pieni huoneistonomainen seurakuntatila mahdollistaa pienten perhejuhlien tai muistotilaisuuden järjestämisen Helsingin kantakaupungin itärannalla sijaitsevalla Katajanokalla.
Katajanokan seurakuntakoti, kuvassa alttarialue ikkunan edessä, piano ja kaakeliuuni

Seurakuntakoti juhlatilana

Katajanokan seurakuntakodissa on kahdeksan pöytää ja istumapaikkoja on 30 henkilölle, joten tila sopii hyvin esimerkiksi kastekahvien tai kastetilaisuuksien järjestämiseen. Lisäksi tilasta löytyy piano ja kaksi syöttötuolia lapsille.

Keittiöstä löytyy kaksi isoa 10 litran kahvinkeitintä ja pöytäliinoja vuokrataan hintaan 7€/kpl pienet pöytäliinat ja 10€/kpl isommat pöytäliinat. Keittiöstä löytyy myös jääkaappi, liesi uunilla ja mikroaaltouuni.

Vuokra

Katajanokan seurakuntakodin aloitusvuokra on 89,28€ ja se kattaa ensimmäiset 4 h. Tämän ylittävältä ajalta vuokra on 29,76€/alkava tunti. Hinnat sisältävät 24% alv.

Toimituksiin liittyvien kahvitusten (kaste, häät, konfirmaatio, hautajaiset) järjestäminen on ilmaista Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan jäsenille ensimmäisten 6 tunnin ajalta. Mahdollinen tämän ylittävä aika maksaa 29,76€/h.

Saapuminen ja pysäköinti

Seurakuntatilaan pääsee hyvin julkisilla kulkuvälineillä, raitiovaunupysäkit sijaitsevat lähes seurakuntatalon oven edessä. Julkisten kulkuvälineiden aikataulu- ja reittitiedot löytyvät Helsingin seudun liikenteen reittioppaasta.