13.12. Onneksi olkoon: Seija | Palaute | På svenska | In English

Tapanilan kirkko

Lasten ja perheiden joulu: lasten kauneimmat joululaulut, askartelut ja tonttupuuhat

Malmin seurakunta

29.11.2019, 09:01 /  päivitetty 05.12.2019, 09:11
Joulu on kaikenikäisten juhla ja lapset ovat tervetulleita kaikkiin joulunajan tapahtumiin. Seurakunnasta löytyy kuitenkin myös omaa tekemistä lapsille joulun alla.

Monille joulun tuovat joululaulut ja niitä onkin mahdollisuus laulaa lukuisissa kirkoissa ennen ja jälkeen joulun. Lapsille ja lapsiperheille järjestetään myös lasten kauneimpia joululauluja. Lapsentasoisesti joulun tarinaan voi tutustua muun muassa lasten joulukirkoissa.

Monissa joulumyyjäisissä ja joulupuuropäivissä pääsee askartelemaan ja herkuttelemaan riisipuurolla tai muilla jouluherkuilla. Malmin kirkon puurojuhlassa kuullaan myös joulutarinoita.

Jouluaattona on monia hartauksia sekä perinteiset yömessut. Näiden joukosta löytyy myös erityisesti lapsille ja perheille suunnatut joulukirkot.

Joulutoimintaa lapsille

Alla olevista linkeistä löydät lasten kanssa toteutettavia menovinkkejä. Linkit eivät näytä menneitä tapahtumia.

Lasten kauneimmat joululaulut

Lasten joulukirkot ennen joulua

J‍ouluaskartelua

Joulumyyjäiset

K‍aikenikäisten puurojuhlat kirkoilla

Jouluaaton ja joulupäivän joulukirkot perheille

Katso myös nämä:

Eläinten jouluhartaus Viikissä ma 9.12. klo 19–20. Eläinten jouluhartaudessa lauletaan joululauluja ja rukoillaan lemmikkien ja kaikkien eläinten puolesta. Ota mukaan lemmikkisi tai kuva rakkaasta eläimestä. Glögi- ja piparitarjoilu.

Lucian markkinat pe 13.12. klo 10–14 Viikin infokeskus Koronassa, Viikinkaari 11. Lasten musiikkia, käsitöitä, herkkuja, kirjaston poistokirjoja, glögiä ja pipareita. Mukana muun muassa Viikin normaalikoulu, UniCafe ja kampuskirjasto.

Koululaisten joulukonsertti ma 16.12. klo 18 Puistolan kirkossa. Järj. Puistolanraitin ala-asteen 3. luokka. Pääsymaksu 5€. Kahvila aukeaa 17.30.

Kansainväliset joululaulut / International Christmas Songs ti 17.12. klo 19 Malmin kirkossa. Joulun iloa ja tunnelmaa kansainvälisten joululaulujen voimalla. Johtaa Kaisu Rauhamaa. Vapaa pääsy.