25.10. Onneksi olkoon: Sointu | Palaute
Koko Helsinki

Välipalakerho kouluikäisille Myllypuron kirkolla

Herttoniemen seurakunta

Kalenteri ja kellosymboli25.09.2020 klo 13:00 - 15:00 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboliMyllypuron kirkko, Neulapadontie 12, 00920 Helsinki. Parkkipaikka Tuulimyllyntien päässä.

Välipalakerho koululaisille perjantaisin klo 13-15 Välipalakerho Myllypuron kirkolla. Kerhossa suunnitellaan ja toteutetaan erilaisia välipaloja, jotka kotonakin sitten voi itselleen ja perheelleen tehdä. Välipalan tekemisen ja syömisen välissä leikitään! Ohjaajana Elisabeth Bäckman.

Ilmoittautuminen kerhoon:

Elisabeth 050 380 2975 / elisabeth.backman@evl.fi

Lukuvuonna 2020-2021 Herttoniemen seurakunta tarjoaa lapsille erilaisia teemakerhoja. Teemakerhoissa ei pääsääntöisesti tehdä läksyjä, mutta liikuntaa, leikkiä, laulamista, askartelua ja musisointia on sitäkin enemmän. Teemakerhojen tarkoitus on vastata perheiden tarpeisiin lasten iltapäivien ohjelmoimisesta silloin kun varsinaista jatkuvaa iltapäivähoitoa ei tarvita, mutta mukavaa tekemistä iltapäiviksi olisi kuitenkin hyvä saada. Kerhoissamme tarjotaan pientä välipalaa. Valitkaa suosikkinne ja ilmoittautukaa kerhon ohjaajalle viimeistään koulujen alkaessa! Kerhon paikkatilannetta voi kysellä myös kesken kauden.

Järjestäjä: Herttoniemen seurakunta